Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Đoković ponovo pričao o ratu u SFRJ

Đoković je od danas teniser koji je na sva četiri Grend slem turnira odigrao po 100 i više mečeva, ukupni ih je sakupio 412 u kojima je ostvario 364 pobjede i 48 poraza.

U svijetu tenisa se već deceniju i po malo toga mjenja – Novak Đoković pobjeđuje i priča o 90-tim godinama prošlog vijeka.

Nakon 92. pobjede u 100. meču na Australijan openu Đoković je ponovio već odavno dosadnu i izlizanu priču o 90-tim godinama prošlog vijeka, o neimaštini, o ratu i sankcijama kao da su bombe padale po Beogradu, a ne po Hrvatskoj i BiH.

Đoković je od danas teniser koji je na sva četiri Grend slem turnira odigrao po 100 i više mečeva, ukupni ih je sakupio 412 u kojima je ostvario 364 pobjede i 48 poraza.

“Pokušaću da budem najkraći mogući u odgovoru kada već pominjete moju 100. pobjedu ovdje. Jednostavvno sam blagosiljan. Devedesete godine prošlog veka nisu bile lake u Srbiji. Bez roditelja ne bih mogao da ostvarim san. Tenis je skup u odnosu na kolektivne sportove, roditelji su činili sve da mi obezbjede uslove da treniram, da radim. Na kraju dana bismo govorili šta smo sve uradili. Bilo je veoma, veoma teško. Ponosan sam na porodicu i ljude u Srbiji. Mnogo im se zahvaljujem”, rekao je Novak Đoković.

Đokovioć je istakao da mu je današnji duel protiv Argentinca bio najbolji u dosadašnjem dijelu Australijan Opena, pošto je u prva dva izbubio po set.

“Da, odigrao sam veliki meč. Najbolji od početka turnira. Moram da budem zadovoljan, posebno kada je riječ o prva dva seta. U trećem smo bili prilično izjednačeni. Na kraju sam dobio nekoliko čistih udaraca i dobio taj-brejk”, kazao je Đoković

Đoković je odmah poslije pobjede protiv Ečeverija pričao i o zanimljivoj komunikacija sa stručnim štabom tokom meča.

“To su uobičajene stvari o kojima razgovaramo. Kroz čitave sezonu prolazimo kroz razne faze, dobre i loše. Veliki su izazovi. Uvijek je dobro da razmjenimo misli”, zaključio je svjetski broj 1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lik
19.01.2024-13:40 13:40

Jedini koji je 90e propatio on i njegova zena ne jeduci cevape