Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

NA DJELU DEMANTOVAO GLASINE: Vulje sa dva prsta i rukom na srcu nakon sastanka FIBE u Minhenu!

Nakon sastanka u sjedištu FIBE u Minhenu, Vukčević se slikao sa uzdignuta dva prsta i drugom rukom na srcu, čime je direktno potvrdio da nema ništa protiv da košarkašice na ovaj način slave pobjede reprezentacije.   

Direktor reprezentacija u Košarkaškom savezu Crne Gore (KSCG) Dragan Vukčević prisustvovao je danas satanku Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) koji je održan u Minhenu.

Čitalac Portala Aktuelno proslijedio nam je video kojim je Vukčević na djelu, demantovao spekulacije i podmetanja kojima je bio izložen prethodnih dana.

Naime, nakon sastanka u sjedištu FIBE u Minhenu, Vukčević se slikao sa uzdignuta dva prsta i drugom rukom na srcu, čime je direktno potvrdio da nema ništa protiv da košarkašice na ovaj način slave pobjede reprezentacije.

Podsjetimo, pojedini mediji objavili su informaciju da je direktor reprezentacija u KSCG Dragan Vukčević zabranio košarkašicama da pobjede proslavljaju sa uzdignuta dva prsta.

Portal Aktuelno više puta je pisao da je informacija o zabrani dizanja dva prsta netačna, kao i da je čitavu priču oko cenzure plasirao jedan od bivših suvlasnika kontroverzne kompanije BEMAX koji pretenduje na Vukčevićevo mjesto u KSCG.

Ranije je reagovao i sam Vukčević, a o njegovom odnosu prema dizanju dva prsta najbolje govori ovaj video:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Micko
14.02.2023-16:27 16:27

Iskreno se izvinjavam Vukčeviću jer sam i ja bio duboko razočaran tom viješću, znao sam ga od prije kao iskrenog Crnogorca, sad sam se uverio da su ta pisanja bila laž.

cetinje
15.02.2023-05:32 05:32
Reply to  Micko

E i ja sam ga kritikovao,ali mu se necu izviniti iz razloga,prvo treba da radi mozak pa jezik,ada nije “maloljetan”.Imam osjecaj da je ovo “cisti blef”.

Freedom
14.02.2023-20:13 20:13

Sad kad si digao 2 prsta pokaži sliku Pekovica sa njegovim 3 podignuta.

cetinje
15.02.2023-05:34 05:34
Reply to  Freedom

A Pekovicu ima po kome i doci da “dize trprsta”ja sam i kokoskama otkinuo onaj srednji,za svaki slucaj.

Pop_Đukan
17.02.2023-18:26 18:26

Neka si to uradio, samo da ne bude kasnije izvinjenje da su ti u Fotoshop-u, skloniuli onaj treći prst! Izađi, i kaži to glasno i jasno!