Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Deklan Rajs odlazi na ljeto

Odličan je bio Rajs i tokom utakmica reprezentacije Engleske na Mundijalu, sa svojih 23 godina jasno pokazuje nevjerovatan nivo igre i liderstvo na samom terenu. Veznjak se procjenjuje na 80 miliona eura, Vest Hem se nada da bi trka za njegovim potpisom podigla cijenu

Svi relevantniji engleski mediji prenijeli su informacije kako će Deklan Rajs napustiti Vest Hem na ljeto.

“Čekićari” moraju da priznaju poraz i unovče svog kapitena. Rajsu ističe ugovor ljeta 2024. godine, postoji i opcija produžetka na još jednu godinu, ali jasno da će Vest Hem morati što prije da unovči reprezentativca Engleske.

Deklan je dijete Čelsija, ali je od 2013. godine u sistemu “čekićara” zbog procjene tadašnjih trenera omladinaca “plavaca” da Rajs nije spreman za njihov klub. Sada, desetak godina kasnije, Čelsi predvodi trku za kupovinom veznog igrača.

Odličan je bio Rajs i tokom utakmica reprezentacije Engleske na Mundijalu, sa svojih 23 godina jasno pokazuje nevjerovatan nivo igre i liderstvo na samom terenu. Veznjak se procjenjuje na 80 miliona eura, Vest Hem se nada da bi trka za njegovim potpisom podigla cijenu.

Pored Čelsija, Rajsa intenzivno prate Mančester siti i Mančester Junajted.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve