Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Čuveni Brazilac o Ronaldovom treneru: Najgori čovjek kojeg sam upoznao

Žunjinjo je imao prilike da sarađuje s francuskim trenerom u Lionu i otvoreno tvrdi da je najgori čovjek u svijetu fudbala

Legendarni Brazilac Žunjinjo Pernambukano žestoko je kritikovao Rudija Garsiju, trenera Al-Nasra koji će u nastavku sezone imati priliku voditi i Kristijana Ronalda.

Žunjinjo je imao prilike da sarađuje s francuskim trenerom u Lionu i otvoreno tvrdi da je najgori čovjek u svijetu fudbala.

“Ne zna on ništa da vodi. Jedino šta on zna je da unosi strah u kosti. Moje iskustvo s njim je užasno. Najgori čovjek kojeg sam upoznao u životu. Hladna je i proračunata osoba, nepovjerljiva i nesigurna”, kazao je Žunjinjo za MaisFutebol.

Brazilac tvrdi da će francuski trener pokušati da iskoristi Ronalda.

“Zna ko je bolji od njega i pokušava da ih iskoristi. Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih u istoriji fudbala i Rudi Garsija dobro se pripremio za njega. Pokušaće da bude njegov prijatelj, napraviće sve što je moguće da bude tako. To će mu biti san, da postane Ronaldov prijatelj”, poručio je Žunjinjo.

Podsjetimo, Ronaldo je i zvanično predstavljen kao novi igrač Al-Nasra s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 200 miliona eura po sezoni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve