Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorska košarkašica igra Evrokup

Mujović je prošle sezone igrala u Mađarskoj za Pink Pečuj, koji je imao turbulentnu sezonu i igrao plej-aut, a mlada Bjelopoljka bila je jedna od najboljih. Božica je na 24 utakmice u šampionatu Mađarske imala prosjek 15,5 poena, 4,8 asistencija i 3,4 skoka po meču

Božica Mujović naredne sezone nastupaće za Pieštanske Čajku. Riječ je o šampionu Slovačke, koji će u novoj sezoni predstavljati tu zemlju u Evrokupu, što je i privuklo crnogorsku košarkašku reprezentativku.

Mujović je prošle sezone igrala u Mađarskoj za Pink Pečuj, koji je imao turbulentnu sezonu i igrao plej-aut, a mlada Bjelopoljka bila je jedna od najboljih. Božica je na 24 utakmice u šampionatu Mađarske imala prosjek 15,5 poena, 4,8 asistencija i 3,4 skoka po meču.

“Radi se o šampionu Slovačke i učesniku Evrokupa. Odlučila sam se baš za ovaj klub zbog mogućnosti da se vratim na evropsku scenu. Odlazim puna entuzijazma, sa nadom da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh i uspjeti da napravimo što bolji rezultat u Evrokupu”, kazala je za Pobjedu Mujović.

Mujović (26), koja igra na poziciji plejmejkera, karijeru je počela u Jedinstvu, nakon čega je sedam godina nastupala za Budućnost Bemax. Igrala je za Vislu iz Krakova, špansku Ekstramaduru, izraelsku Elicur Ramlu, dok je prošle sezone nastupala za Pink Pečuj.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve