Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Crna Gora pobijedila Liban, ali nije oduševila

Izabranici Miodraga Radulovića su tako napravili samo dobru rezultatsku uvertiru za  odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Srbije u utorak u Beogradu.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je večeras u Podgorici, u prijateljskom meču, selekciju Libana 3:2, ali igrom nije oduševila, naprotiv.

Izabranici Miodraga Radulovića su tako napravili samo dobru rezultatsku uvertiru za  odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Srbije u utorak u Beogradu.

Pored pobjede jedino vrijedno pažnje su dva gola debitanta Edvina Kuča, dok je sve ostalo prikazano večeras na stadionu po Goricom za brigu.

Prijateljsku utakmicu pod Goricom je obilježio debitant, uprqavo dvostruki strijelac Edvin Kuč, koji je jedini dobitak večeras, a u strijelce se upisao i Milutin Osmajić, koji je postigao treći gol za našu selekciju.

“Moram da iskoristim priliku da zahvalim selektoru i Savezu na pozivu, momcima što su me prihvatili. Atmosfera i organizacija – sve je super. Ovo je najmanje što sam mogao da uradim. Svako ima svoj put, moj nije bio lagan i sada mi se sve vratilo. Nikad nije kasno, nadam se da je ovo samo dobra uvertira za meč sa Srbijom”, kazao je nakon utakmice debitant i dvostruki strijelac Edvin Kuč.

Pobjednička uvertira za Beograd: Crna Gora pobijedila Liban, sjajan debi Kuča

Debitovao je i štoper Slobodan Rubežić, koji je takođe odigrao veoma dobro.

Kuč je prvi pogodak u 16. minutu postigao projektilom sa preko 20 metara nakon povratne lopte Jovetića.

Tri minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost nakon sjajnog ubacivanja Camaja sa lijeve strane.

U nastavku, Liban je u 66. minutu smanjio preko Darviča nakon prekikda. Ipak, uslijedio je odgovor Osmajića koji je pogodio nakon sjajnog solo prodora.

Kardinalna greška Petkovića, kome je lopta prošla kroz ruke nakon slabog udarca Najča, učinila je da se Liban opet vrati.

Ipak, naša selekcija je bez problema sačuvala pobjedu.

Fudbaleri Crne Gore i Libana prije utakmice, zajedno sa publikom na tribinama i službenim licima nijesu odali poštu prerano preminulom vaterpolo treneru Petru Porobiću, za razliku od rukometašiva Crne Gore i Turske sinoć uoči meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Da li je Porobić manje važan za fudbalere od rukometašica odgovore bi trebalo potražiti u FSCG?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve