Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

COK: Promocija olimpizma u Podgorici

Afirmacija olimpizma i olimpijskih načela u Crnoj Gori planirana je za danas na Stadionu malih sportova pod Goricom. Početak je u 17 sati, a zvanična ceremonija otvaranja sat kasnije

Proslavimo Olimpijski dan zajedno, geslo je Crnogorskog olimpijskog komiteta koji je u susret Igrama u Tokiju osmislio više promotivnih aktivnosti sa ciljem da se promovišu naši olimpijci i olimpijske vrijednosti.

Afirmacija olimpizma i olimpijskih načela u Crnoj Gori planirana je za danas na Stadionu malih sportova pod Goricom. Početak je u 17 sati, a zvanična ceremonija otvaranja sat kasnije.

Olimpijski dan okupiće mnoge klubove, a kompletan događaj pratiće adekvatan sadržaj sa bine uz promociju sporta sa moderatorom. Predviđen je obilazak terena, a gosti će imati priliku da razgovaraju sa sportistima. Planirana je i objava dobitnika u likovnom konkursu koji je pokrenut prije dvije sedmice na temu ”Igraj za svoj tim – igraš za svoju školu”.

Jugopetrol AD – Eko benzinske stanice, zvanično gorivo Olimpijskog tima Crne Gore, obezbjedio je nagrade za sve osnovne škole čiji su đaci osvojili jedno od prva tri mjesta na konkursu. Oprema školama će biti uručena u septembru sa početkom nove školske godine.

Prisutnima će se obratiti predsjednik COK-a Dušan Simonović i gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve