Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Titograd slomio Sutjesku kraj Bistrice, Budućnost opet bez golova

U narednom kolu koji se igra u srijedu 15. maja Budućnost pod Goricom dočekuje Grbalj, Zeta u derbiju kola pod Trešnjicom igra protiv Sutjeske, a Titograd na Starom aerodromu čeka Mornar.

Odigrani su svi mečevi 33. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. U derbiju kola kraj Bistrice Titograd je porazio Sutjesku 1:2.

Foto: Cdm.me

Romantičari su poveli u 15. minutu golom Mendi Mamadoua, a Nikšićani su izjednačili preko Boža Markovića u 33. minutu meča. Koban momenat za Sutjesku desio se u 89. minutu golom Marka Pavićevića.

Budućnost nije iskoristila propust Sutjeske na pravi način. Podgoričani su opet kao u prošlom kolu protiv Zete, bez golova završili duel protiv Petrovca na Malom brdu.

Bez golova završen je i duel u Radanovićima gdje je Grbalj ugostio Zetu.

Prava drama bila je pod Topolicom. Iskra je nakon preokreta savladala Mornar 1:3. Barani su poveli već u osmom minutu preko Dejana Račića, da bi Danilovgrađani za pet minuta igre riješili pitanje pobjednika preko Balše Boričića i Darka Nikača u 51., odnosno u 56. minutu meča. Tu golovi nijesu stali i Iskra je opet preko Nikača zabila u 83. minutu i na taj način učvrstila šanse za opstanak.

I Rudar je slavio. Pljevljaci su na Trening kampu FSCG savladali Lovćen 0:1, golom Radomira Đalovića u 91. minutu meča.

Foto: Rezultati.com

Tri kola prije kraja Sutjeska je i dalje vodeća s 67 bodova, šest više od drugoplasirane Budućnosti. Zeta je treća s 54 boda, a Titograd je četvrti s 50.

Grbalj je i dalje peti s 45 bodova i dva više od šestoplasiranog Petrovca.

U začelju Mornar je odavno izgubio šanse za opstanak s 12 bodova, Lovćen je u baražu s osvojenih 26 bodova, kao i Rudar koji ima 40, bod manje od Iskre koja je van ugrožene zone.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra u srijedu 15. maja Budućnost pod Goricom dočekuje Grbalj, Zeta u derbiju kola pod Trešnjicom igra protiv Sutjeske, a Titograd na Starom aerodromu čeka Mornar.

U preostala dva duela Lovćen gostuje Iskri na stadionu Braće Velešević, a Petrovac gostuje Rudaru na Gradskom stadionu.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve