Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

CFL: Sutjeska triumfovala, Budućnost remizirala u Radanovićima

Danas su odigrane sve utakmice 25. kola Prve crnogorske fudbalske lige.

Foto: CG-fudbal

U uvodnom meču koji je igran od 13 časova Sutjeska je u derbiju kola kraj Bistrice savladala Zetu 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je Stefan Stefanović sjajnim udarcem s 25 metara u 47. minutu meča.

Međutim Budućnost je blago posustala. Podgoričani su u Radanovićima remizirali protiv Grblja 1:1 i prekinuli niz od pet pobjeda uzastopce.

Titograd je danas prekinuo crnu seriju. Romantičari su u Baru savladali Mornar rezultatom 0:3, a trostruki strijelac  bio je Marko Pavićević od čega su dva gola bila iz penala. Titogradu je mnogo pomoglo isključenje štopera Mornara Velimira Vlahovića nakon prekršaja u kaznenom prostoru koji je omogućio Pavićeviću da realizuje prvi penal.

Petrovac je bio na visini zadatka. Oni su u dramatičnom meču pod Malim brdom pobijedili Rudar 3:2. Pljevljaci su već u 18. minutu meča igrali s igračem manje. Adis Kuč je dobio crveni karton nakon grubog prekršaja. Nebesko plavi su to iskoristili i Halil Muharemović u 20. i Miloš Kalezić u 27. minutu postižu pogotke. Međutim Pljevljaci se bude u drugom poluvremenu i golovima Marka Vukovića u 72. i Radomira Đalovića u 81. minutu su nadoknadili zaostatak. Međutim gol iskupljenja postigao je Miloš Kalezić u nadoknadi vremena za konačnih 3:2.

U posljednjem duelu Lovćen je  poražen protiv Iskre 1:2.

Foto: Rezultati.com

Sutjeska je i dalje lider na tabeli s 52. boda, sedam više od Budućnosti i 13 od trećeplasirane Zete. Titograd je na petoj poziciji s 38. bodova koliko ima i Petrovac na četvrtoj poziciji.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra u subotu 30. marta, Budućnost na Gradskom stadionu čeka Rudar, Sutjeska gostuje Grblju u Radanovićima. Zeta pod Trešnjicom dočekuje Mornar, Titograd na Starom aerodromu ugostiće Lovćen, a Petrovac gostuje Iskri.

Foto: Fscg.me

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve