Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Sekulić slomio Iskru, Rudar iskoristio poraz Danilovgrađana

Posljednja dva duela biće odigrana sjutra gdje u derbiju kola Budućnost igra protiv Titograda na Gradskom stadionu i Petrovac protiv Sutjeske pod Malim brdom

Počelo je 30. kolo Prve Telekom crnogorske fudbalske lige i odigrana su tri meča.

Foto: Cg-fudbal.com

U startnom duelu koji je odigran na stadionu braće Velešević, Zeta je bila sigurna i savladala Iskru 0:1. Pobjedonosni pogodak postigao je Nemanja Sekulić u 71. minutu meča i ovim trijumfom Zećani su uvećali prednost na plus šest u odnosu na četvrtoplasirani OFK Titograd.

I Rudar je ostvario bitnu pobjedu. Pljevljaci su na svom stadionu savladali Grbalj 3:0. Rudar je poveo golom Miloša Zečevića u 28 minutu , da bi u nadoknadi vremena drugog poluvremena golovima Radomira Đalovića i Janka Gogića izrešetali “crveno-plave”. Rudar se sa 34 boda približio Iskri koja je na devetoj poziciji s 37 bodova van zone baraža za opstanak.

I u duelu “fenjeraša” nije bilo bez pobjednika. Lovćen je na Trening kampu FSCG savladao  Mornar 1:0 a pogodak je upisao Goran Vujović u 64. minutu meča.

Foto: Rezultati.com

Posljednja dva duela biće odigrana sjutra gdje u derbiju kola Budućnost igra protiv Titograda na Gradskom stadionu i Petrovac protiv Sutjeske pod Malim brdom.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve