Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL DRUGA LIGA: Zlatica i Radanovići u žiži

U sjenci mečeva na Zlatici i Radanovićima, preostala tri susreta u Tivtu, Kotoru i Beranama biće revijalnog karaktera i za očekivati je da budu efikasni

Mornar je prvoligaš, Arsenal će igrati baraž, Drezga se seli u Regiju, a posljednja dva kola u drugoligaškom karavanu razriješiće i preostale dvije dileme. Kom i Igalo se bore za treće mjesto koje vodi u doigravanje, dok će se Grbalj ili Ibar preseliti u najniži rang takmičenja. Upravo će u 35. pretposlednjem kolu pomenuti timovi odigrati međusobne duele, nakon kojih će pred posljednjih 90 minuta situacija biti jasnija.

Kom koji ima bod više od Igala pobjedom bi na Zlatici osigurao baraž. Remi bi odluku prolongirao za posljednje kolo, dok bi Igalo trijumfom došlo na korak do doigravanja. Pored meča na Zlatici veliki ulog imaće i susret u Radanovićima.

Grbalj je sa tri vezane pobjede došao u situaciju da bodove spasa traži protiv direktnog konkurenta iz Rožaja. Četvrtom pobjedom bi “trikolori preskočili Ibar i praktično osigurali opstanak, budući da u posljednjoj rundi gostuju otpisanoj Drezgi. Rožajcima odgovara i bod, dok bi trijumfom i definitivno sačuvali status drugoligaša.

U sjenci mečeva na Zlatici i Radanovićima, preostala tri susreta u Tivtu, Kotoru i Beranama biće revijalnog karaktera i za očekivati je da budu efikasni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve