Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL 2. liga: Bokelj je novi lider, Lovćen zaustavio Ulcinjane, poraz Podgorice, pobjede ekipa iz opasne zone

Iznenađenje se dogodilo u Petrovcu, gdje je Lovćen zaustavio sastav Otranta. Bilo je 0:0, pri čemu Ulcinjanima nije pomoglo ni to što je ekipa iz prijestonice finiš susreta odigrala sa desetoricom fudbalera

Kiksevi dva od tri vodeća sastava obilježili su 22. kolo u Drugoj CFL, čiji su svi mečevi odigrani danas. Novi lider tako je sada ekipa Bokelja.

Kotorani su upisali nova tri boda na gostovanju Komu na Zlatici – 0:1 (0:1). Gol vrijedan tri boda postigao je Dejan Pepić u 14. minutu.

Iznenađenje se dogodilo u Petrovcu, gdje je Lovćen zaustavio sastav Otranta. Bilo je 0:0, pri čemu Ulcinjanima nije pomoglo ni to što je ekipa iz prijestonice finiš susreta odigrala sa desetoricom fudbalera.

Poraz je pretrpjela i trećeplasirana Podgorica, i to nakon preokreta protiv Grblja u Radanovićima – 2:1 (0:0). Podgoričane je u 49. minutu u vođstvo doveo Radunović, a domaći su preokrenuli zahvaljujući pogocima Vujovića i Pavićevića.

Nakon poraza od Lovćena u prošlom kolu, igrači Berana stigli su danas do druge proljećne pobjede. ‘Fenjeraš’ je, takođe nakon preokreta, trijumfovao nad Iskrom u Danilovgradu, rezultatom 1:2 (1:2). Već u devetom minutu, Iskra je povela golom Rolovića, ali su do odlaska na odmor Beranci pogađali dva puta – strijelci su bili Košta i Anđić.

Tri boda u gostima osvojio je Internacional. Sastav iz Podgorice u gostima je bio bolji od direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Igala, rezultatom 0:1 (0:0). Meč je riješen u 69. minutu, golom Kumburovića.

Rezultati:

Kom – Bokelj 0:1

Lovćen – Otrant 0:0

Grbalj – Podgorica 2:1

Iskra – Berane 1:2

Igalo – Internacional 0:1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve