Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Čeka se potvrda: Žoao Feliks povrijedio koljeno, preskače nastavak sezone

Feliks će propustiti i dio nastavka sezone, pošto se očekuje da La Liga bude nastavljena u drugoj sedmici juna. Španske vlasti dale su dozvolu da od osmog juna počne treća faza popuštanja mjera borbe protiv koronavirusa, što znači da će tada biti moguće organizovati i sportske događaje bez prisustva publike

Povrijedio se i mladi fudbaler Atletiko Madrida Žoao Feliks. Portugalac je povrijedio koljeno na treningu i čeka ga pauza od minimum nekoliko sedmice.

Feliks, Foto: 90min.com

To znači da će propustiti i dio nastavka sezone, pošto se očekuje da La Liga bude nastavljena u drugoj sedmici juna.

Španske vlasti dale su dozvolu da od osmog juna počne treća faza popuštanja mjera borbe protiv koronavirusa, što znači da će tada biti moguće organizovati i sportske događaje bez prisustva publike.

Ipak, realno je da se La liga nastavi 11. juna.

“Osmi jun je ponedjeljak, a uvijek španske vlasti sve mjere računaju od prvog dana sedmice. Sada mi moramo da odlučimo kada bi mogli da nastavimo ligu, koji dan odgovara klubovima u odnosu na fazu treninga u kojoj se nalaze. Sigurno je da ćemo početi 12. juna, a vjerujem da bi se to moglo desiti i dan ranije, dakle u četvrtak 11. juna. Nije još odlučeno, jer moramo da održimo niz sastanak da sve finalizujemo. Nadamo se da će prvi meč biti Sevilja – Betis”, kazao je predsjednik La Lige Havijer Tebas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve