Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Čeferin se predomislio, bez ruskih selekcija u kvalifikacijama

Aleksandar Čeferin sad vjeruje da i djeca trebaju biti kažnjena zbog gluposti koje prave odrasli, pa i zbog toga što on nema kičmu.

Aleksandar Čeferin je još jednom pokazaop da je beskičmenjak, i čovjek koji nema stav, ali ni karakter da održi riječ izdrži pritisak.

Naime, iz evropske kuće fudbala saopšteno je da mladi ruski timovi ovog mjeseca neće igrati u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo jer UEFA nije našla “tehničko rješenje” koje bi im omogućilo da igraju.

Još jednom se pokazalo da čovjek bez kičme ne može da održi riječ i ispuni ono što je zamislio, a Čeferin je više puta u ovom drugom mandatu pokazao da njegova riječ ne vrijedi ništa, a zbog toga nema ništa ni od povratka mladih ruskih fudbalera u evropska takmičenja.

Čeferinova UEFA je odustala od planova da vrati ruske timove do 17 godina u svoja takmičenja, objavio je BBC.

 

UEFA je ranije objavila da želi da vrati ruske timove do 17 godina uz uslov da nastupaju bez zastave, himne, zvanične opreme i van ruske teritorije, a obrazloženje je bilo “da djeca ne bi trebalo da budu kažnjena za postupke čija je odgovornost isključivo na odraslima”.

Ekspresno je nakon toga reagovao Fudbalski savez Ukrajine, koji je poručio da će zbog agresije na Rusije na tu zemlju, bojkotovati sva takmičenja u kojima će učestvovati ruske ekipe, a pozvao je i ostale saveze da učine isto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
10.10.2023-18:42 18:42

A ko bi tu đecu vodio na tim takmicenjima? Naravno odrasli Rusi, i ostali članovi tih ekipa su odrasli. Neka se zapitaju roditelji te djece ko je kriv što im djeci nije dozvoljeno. Sankcije su Lijek koji liječi.