Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost zakazala tri kontrolna susreta uoči povratka na evropsku scenu

Crnogorski prvak će prekosjutra – u subotu, 8. jula – odmjeriti snage sa Adrijom u 18.15 sati na našem Kampu, srijeda 12. jul je rezervisana za okršaj sa Lovćenom, dok će se u subotu 15. jula sastati sa Vlaznijom u Skadru

Budućnost je juče odradila prvi trening nakon turnira na Islandu, današnji jutarnji trening je završen, dok će večerašnji početi u 19.00 sati, a sve u sklopu nastavka priprema za početak domaćeg prvenstva i učešća u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Sa ekipom do izbora novog šefa stručnog štaba rade pomoćnici doskorašnjeg trenera Vladan Savić, Božidar Vuksanović, Nikola Vukčević, Blažo Igumanović i Balša Božović, a u sklopu priprema „plavi“ su zakazali tri prijateljska susreta.

Crnogorski prvak će prekosjutra – u subotu, 8. jula – odmjeriti snage sa Adrijom u 18.15 sati na našem Kampu, srijeda 12. jul je rezervisana za okršaj sa Lovćenom, dok će se u subotu 15. jula sastati sa Vlaznijom u Skadru.

„Plavo – bijeli“ na startu nacionalnog šampionata gostuju 23. jula na DG areni novom prvoligašu OFK Mladost Donja Gorica, dok će 26. jula igrati prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija na strani – protivnik će im biti lošiji iz duela 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona Žalgiris – Struga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve