Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli očekuje podršku navijača

Košaraš Budućnosti Andrija Slavković, smatra da ipak pozicija Barana nije realna, i da se vidjelo u zadnjih par kola da podižu formu.

Košarkaše Budućnosti u srijedu (19.00) očekuje težak meč Evrokupa u kojem dočekuju francusku Burg u veoma teškoj situaciji kada su izgledi za plasman u nokaut fazu takmičenja.

Utakmica koja bi mogla da se nazove “biti ili ne biti” za prolazak u plej-of, protiv tima koji je trenutno prvi na tabeli u grupi.

Igre “plavo-bijelih” ne djeluju ubjedljivo, čak ni niakon trijumfa protiv Mornara, teško da i jedan navijač podgoričkog kluba može biti zadovoljan izadnjem ekiše Andreja Žakelja.

Košaraš Budućnosti Andrija Slavković, smatra da ipak pozicija Barana nije realna, i da se vidjelo u zadnjih par kola da podižu formu.

“Znali smo da Mornar posjeduje kvalitet koji nije došao do izražaja tokom ove sezone. Tek se u poslednjih par kola moglo vidjeti koliko su dobri, tako da nije bila realna njihova pozicija na tabeli. Respektovali smo njihove igrače, nismo odigrali onako kako smo željeli ali mislim da je najvažnije da smo izvukli veoma bitnu pobjedu za nas”, kazao je Slavković.

Reprezentativno krilo najavljuje i da se nada pobjedu protiv Burga.

“Očekivanje od utakmice sa Burgom u srijedu je pobjeda iako se radi o ekipi koja je možda pokazala i najviše u našoj grupi. Pokušaćemo da uz naš maksimalan pristup i velikom energijom dođemo do veoma bitne pobjede i ostanemo u trci za narednu fazu Eurokupa. Igramo protiv klasične francuske ekipe koju odlikuje atleticizam i imaju nekoliko odličnih šutera za tri poena. Burg je ekipa koja dosta trči u tranziciji i izuzetno su nezgodni na ofanzivnom skoku, tako da su to segmenti na kojima ćemo do srijede najviše raditi kako bismo ostvarili šestu pobjedu u Eurokupu ove sezone”, kazao je Slavković.

On je pozvao navijače da podrže klub.

“Zamolio bih navijače da dođu u što većem broju i podrže nas u, do sad, najvažnijoj utakmici ove sezone”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve