Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli lako osvojila Čačak

Crnogorski prvak je po povratku iz svlačionice nastupio autoritativno, odigrao perfektno treći period u oba pravca i uoči posljednjih deset minuta imao velikih +16

Košarkaši Budućnosti Voli poslije duže vremena upisali su sigurnu pobjedu – sinoć u okviru 10. runde ABA lige, izabranici Andreja Žakelja slavili su u Čačku protiv Borca 86:67.

Dobro su Podgoričani otvorili duel, poslije uvodne dionice vodili 20:11, a onda je Borac uzvratio u narednoj četvrtini i do odlaska na odmor prišao na -1 (34:35).

Crnogorski prvak je po povratku iz svlačionice nastupio autoritativno, odigrao perfektno treći period u oba pravca i uoči posljednjih deset minuta imao velikih +16.

Posljednja četvrtina bila je stvar fromalnosti, naša ekipa iskontrolisala je dešavanja na parketu i upisala sedmu pobjedu u sezoni.

Džakori Vilijams je za manje od 14 minuta igre imao sjajan učinak – sa 15 poena bio je najefikasniji u redovima Budućnosti, a dvocifren učinak imali su još Vladimir Mihailović (12), Joan Makundu (11), Petar Popović (11) i Marvin Džons (10).

Kod Borca, 22 poena Danila Tasića, 15 Alekse Uskokovića.

Budućnost Voli u narednom kolu, za sedam dana, dočekuje FMP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve