Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost protiv Krke želi da se vrati na pobjednički kolosjek

Tim Petra Mijovića je u prošlom kolu poražen od Primorske kod kuće i sada bi želio da se vrati na pobjedničke staze. Na sve se nadovezao i poraz od Galatasaraja u okviru Evrokupa

Košarkaši Budućnost Volija večeras će dočekati Krku u “Morači” u utakmici četvrtog kola regionalne ABA lige.

Foto: Budućnost Voli

Tim Petra Mijovića je u prošlom kolu poražen od Primorske kod kuće i sada bi želio da se vrati na pobjedničke staze. Na sve se nadovezao i poraz od Galatasaraja u okviru Evrokupa.

„U Istanbulu smo kao tim odreagovali jako dobro, igrali u većem dijelu meča jako kvalitetno i došli u situaciju da se mi pitamo. Jedan šut u regularnom dijelu i dva šuta za pobjedu u produžetku. Krka je ekipa koja je jako dobra ekipa, pobijedili su Zvezdu u prošlom kolu, napravili brejk u Zadru i vrlo dobro su otvorili sezonu. Sa dosta dobrog, fizičkog statusa sa pozicije 2 i 3, sa dosta post up igre na tim pozicijama, prevashodno preko Jošila, Lapornika i Ramljaka. U tom dijelu nas opet čeka zahtjevna priprema i ključ utakmice će biti način na koji se adaptiramo na tu čvrstinu. U obavezi smo da budemo mnogo agresivniji nego na prethodnim utakmicama kod kuće i da iz toga iscrpimo veći broj otvorenih udara na otvorenom terenu, laganih poena i da uz ono što je bilo značajno bolje u Istanbulu nego na utakmici protiv Primorske gdje smo defanzivni skok mnogo bolje kontrolisali. Nadam se da će to na ovoj utakmici biti na mnogo većem nivou i da će te bazične stvari ključ i prvi uslov da se pobijedi utakmica protiv Krke koja sigurno zaslužuje sav respekt”, kazao je Mijović.

Utakmica u dvorani SC Morača igra se od 20 sati.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve