Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost nadigrala Arsenal, bez pobjednika u Danilovgradu

Fudbaleri Budućnosti savladali su u Podgorici tivatski Arsenal 1:0, a Sutjeska Dečić u 33. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Budućnost i Sutjska nastavljaju trku za šampionsku titulu, pošto su i danas ostvarili pobjede u 33. kolu Crnogorske fudbalske lige.

Sutjeska je na Starom aerodromu odigrala odličan meč i još jednom ove sezone savladala Dečić (3:0).

Sutjeska i Dečić su odigrali šest mečeva ove sezone, četiri u prvenstvu i dva u Kupu. Ekipa Nenada Brnovića je slavila četiri puta, dok su dva meča završena neriješeno.

Aktuelni šampion je poveo već u 10. minutu kada je Dragan Grivić sa lijeve strane, u želji da centrira prevario golmana Dušana Markovića i poslao loptu u mrežu.

Deset minuta kasnije je bilo 2:0 – Anto Babić je odlično uradio posao u odbrani, uzeo loptu i asistirao Tajronu Konradu, koji je nastavio golgetersku seriju.

Umirila je Sutjeska nakon toga utakmicu, a konačan rezultat postavio Konrad u 51. minutu. Napadač Nikšićana je ove sezone 25 puta tresao mrežu.

Fudbaleri Budućnosti rutinski su savladali Arsenal (1:0) i napravili još jedan korak ka šestoj tituli.

Podgorički “plavi” su, čini se, odigrali onoliko koliko je bilo potrebno. U prvom poluvremenu su bili bolji, prvu šansu imali preko Balše Sekulića u 14. minutu, da bi tri minuta kasnije Andrija Ražnatović pogodio prečku.

Jedini gol postignut je u 32. minutu – Filip Knežević je bio na desnoj strani, ubacio loptu, koju je propustio Petar Grbić, a Terzić je lijepo plasirao sa oko 16 metara.

Rezultati:

Dečić – Sutjeska Meridianbet 0:3

Dragan Grivić 10, Tajron Konrad 20, 51.

Rudar – Petrovac 4:2

Ivan Bojović 40, 70, Velizar Janketić 45+1, Dejan Tumbas 80 – Dejan Perović 9, Mamadu Mendi 90.

Budućnost – Arsenal 1:0

Vasilije Terzić 32.

Iskra – Jedinstvo Franca 1:1

Đorđe Šaletić 53 – Aleksa Mrđa 82.

Mornar – Jezero 1:0

Balša Vukotić 80.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve