Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost izgubila od Slovačkog, Dečić remizirao sa Ostravom

Pobjedu Slovačkom donijeli su Ondrej Mihalik i Marek Havlik, dok je strijelac za Budućnost bio Petar Grbić.

Budućnost je izgubila od Slovačkog, četvrtoplasiranog tima češkog prvenstva 2:1, u posljednjem duelu na pripremama u Turskoj. Fudbaleri Dečića igrali su neriješeno sa češkom Ostravom 1:1, na pripremama u Antaliji.

Pobjedu Slovačkom donijeli su Ondrej Mihalik i Marek Havlik, dok je strijelac za Budućnost bio Petar Grbić.

“Nažalost, izgubili smo i to nije dobro. Međutim, moram da kažem nezasluženo, jer po igri u prvom, a pogotovo u drugom poluvremenu i posljednjih 15 minuta, minimalno što je trebalo da bude je – neriješeno”, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković nakon utakmice za klupski sajt.

On se osvrnuo na to kako su protekle pripreme u Antaliji.

“Svaku utakmicu smo izuzev Arke primali po dva gola i djeluje da to nije kako treba. Rezultatski sigurno nije, ali zalaganjem, voljom i ponašanjem igrača možemo da budemo zadovoljni. Nadam se da ćemo dvije nedjelje do početka prvenstva iskoristiti na najbolji mogući način, brzo se adaptirati na vremensku razliku i uslove i da ćemo u prvenstvu biti onakvi kakvi svi čekamo, kako bismo odranili prvo mjesto koje zauzimamo”, rekao je Mladen Milinković.

Meč protiv Slovackog Budućnost je odigrala u sastavu: Pavličić, Ignjatović, Orahovac, Adžić (85′ Bojović), Gašević, Sekulović, Brnović, Vukotić (80′ Raičković), Mujan (75′ Despotović), Grbić i Sekulić (65′ Ivanović).

Klima je doveo Čehe u vođstvo sredinom prvgo dijela, remi je potpisao Božanović tri minuta prije kraja.

Dečić je meč igrao u sastavu: Nikić, Drešaj, S, Milić, Ujkaj, Đeljaj, Bajović, Augusto, Božović, Abdulahi, Gavrić, Asović. U drugom poluvremenu su još igrali: Velimirović, B. Milić, R. Camaj, Šarkić, Božanović, Maraš, Đoljaj, Il. Camaj.

Do povratka u Crnu Goru, Tuzani će odigrati još meč sa ukrajinskim Dnjiprom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve