Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost deklasirala Nikšić

Nakon teške povrede prvi put od 15.maja prošle godine zaigrala je Jovana Savković, a njen povratak na parket je veoma značajan za tim Budućnosti.

Košarkašice Budućnosti deklasirali su Nikšić 112:53, u meču trećeg kola WABA lige.

Budućnost  je takmicu otvorila serijom 12:0 i već tada je bilo jasno da neizvjesnosti neće biti, tako da je meču ekipa iz Podgorice lako stigla do trijumfa.
Nakon teške povrede prvi put od 15.maja prošle godine zaigrala je Jovana Savković, a njen povratak na parket je veoma značajan za tim Budućnosti.
Sve igračice su se upisale u strijelce, a čak njih sedam bile su dvocifrene. Lana Vukčević imala je dabl dabl učinak (po 13 poena i skokova).
Najefikasnija bila je Jelena Bulajić sa 16 (šut iz igre 7/11), poen manje dodala je Atina Radević, uz 7 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte. Zorana Radonjić postigla je 13, imala je 6 ukradenih, 5 skokova i 3 asistencije za indeks 24.
Anastasija Drobnjak ubacila je takođe 13 (trojke 3/6), Ksenija Šćepanović postigla je 10, uz 8 skokova, a isti košgeterski učinak imala je Amaja Skot.
Dragana Domuzin postigla je 8, uz po 5 skokova i asistencija, Nikolina Ilić 6, Milena Bigović 4 (uz 5 skokova), a imala je i po 3 ukradene i asistencije, Maja Bigović 2 poena i 6 uhvaćenih lopti, Jovana Savković po 2 poena i skoka, a imala je i 5 asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve