Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Bokan: Za Budućnost se igra i navija srcem!

Bokan je istakao da je protekla sezona po svemu bila posebna i izazovna, ali uspješna

Predsjednik košarkaškog kluba Budućnost, obratio se navijačima nakon završetka sezone u ABA ligi.

On je istakao da je protekla sezona po svemu bila posebna i izazovna, ali uspješna.

– Poštovani navijači i zaljubljenici u košarku,

Iza nas je po svemu posebna i izazovna, ali uspješna sezona. Bili smo na korak do osvajanja titule šampiona ABA lige, o pobjedama u Play Off-u je odlučivalo samo par koševa razlike.

Suvišno je trošiti riječi o tome koliko je sezona bila teška i koliko je prepreka postavljala pred naše igrače, stručni štab i upravu. Svi smo na svojim nivoima odgovornosti dali sve od sebe da ih na najbolji način prevaziđemo. Sezonu je obilježila stalna briga o zdravlju našeg tima i stručnog štaba, poštovanje svih propisanih mjera, prazne tribine i konstantna neizvjesnost. Na kraju, možemo biti ponosni na sve učinjeno.

Borili smo se do zadnjeg trenutka i drugo mjesto, vrh tabele, je rezultat nesumnjivo vrijedan poštovanja.

Čestitam našim momcima koji su se borili srcem, u pravom sportskom maniru. Priuštili su nam mnogo trenutaka na koje možemo biti ponosni, košarkaške bravure za pamćenje, nošeni podrškom koju nisu mogli doživjeti na terenu, ali su je osjećali, koja nije izostala ni ove po svemu posebne sezone.

S toga, ovim putem toplo zahvaljujem svim našim navijačima, svima koji su kraj malih ekrana bili uz naš klub, pratili nas na društvenim mrežama i bez obzira na sva ograničenja, dijelili sve lijepe i teške momente s našim momcima.

Ovo je odlična prilika da zahvalim i članovima Uprave kluba i svim članovima naših kompanija, Glavnom gradu i gradonačelniku Ivanu Vukoviću. Pokazali smo da je u finalu svega najvažnije zajedništvo, beskompromisna i bezuslovna podrška i da sve nas povezuje zajednička misija – biti kao jedan uz klub koji je u pravom smislu riječi ponos Crne Gore.

Pred nama su novi ciljevi – završnica Kupa i Prvenstvo Crne Gore. Pred nama je priprema nove sezone, nove prilike i nove mogućnosti koje ona donosi. Živimo u neizvjesnom vremenu i teško je praviti prognoze i nešto očekivati sa sigurnošću. Ali, ono u šta sam siguran je naša ljubav prema Klubu, naša časna, viteška borba pod koševima, iskrena podrška naših vjernih navijača i želja da za svoj klub damo sve od sebe, borbeno i nepokolebljivo, od prve utakmice do finala.

Za Budućnost se igra i navija svim srcem i to je konstanta, jedino u šta u nesigurnim vremenima možemo biti sigurni, istakao je Dragan Bokan.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve