Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bokan: Ne mislim kao Čović, poštujem Zvezdu, za mene je ovo derbi u kojem želimo pobjedu

Podgoričani će ugostiti crveno-bijele u nedjelju od 20 sati. Nije želio da posebno komentariše izjavu predsjednika Beograđana Nebojše Čovića, koji je istakao da meč protiv Budućnosti nije derbi

Predsjednik Budućnosti Dragan Bokan poštuje Crvenu zvezdu, ali će njegov tim učiniti sve da u predstojećem derbiju ABA lige pobijedi.

Podgoričani će ugostiti crveno-bijele u nedjelju od 20 sati.

Nije želio da posebno komentariše izjavu predsjednika Beograđana Nebojše Čovića, koji je istakao da meč protiv Budućnosti nije derbi.

– Morate to pitati Čovića, ipak je on najstariji sudionik košarke u regionu, dugo godina na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje i to je za mene derbi. Sve ćemo uraditi da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i dođu do pobjede. Zvezda je klub za svako poštovanje i evroligaški tim, rekao je Bokan u intervjuu za BH Basket.

”Plave” nakon meča sa Beograđanima čeka četvrtfinalna serija Evrokupa protiv Monaka.

– Mislim da nismo rekli posljednju riječ u Evrokupu, imamo pravo da se nadamo. Dajem prednost Monaku, prvu utakmicu igramo u Francuskoj. Nažalost zbog izričitih mjera francuske države, revanš ćemo igrati u Ljubljani. Ovom prilikom bih se zahvalio Sloveniji i ljudima koji vode sportski centar ”Stožice”, što su nam omogućili da budemo domaćini u Ljubljani, kazao je prvi čovjek ”plavih”.

Dragan Bokan je najavio da će se o sudbini ABA ligi odlučivati na skupštini tokom aprila ili maja, kao i da treba sačuvati vrhunski regionalni proizvod, kakvo je regionalno takmičenje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve