Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojana Popović vjeruje u čudo protiv Bresta i bez Milene Raičević

Rukometašice Budućnosti su u prvih 6. kola Lige šampiona ostvarile jednu pobjedu i pet poraza.

Bez svoje najbolje rukometašice Milene Raičević Budućnost čeka dvije utakmice protiv Francuskog Bresta koji je u dosadašnjem dijelu takmičenja Lige šampiona ostvario dva trijumfa, odnosno pobjedu više od našeg šampiona.

Budućnost ni sa Milenom Raičević nije ostvarila očekivan rezultat ove sezone, a bez kapitenke šanse podgoričkog tima su još manje.

Pred rukomerašicama Budućnosti su dvije utakmice protiv Bresta, prvi već sjutra u Francuskoj (18 sati) i potom sljedeće subote u Podgorici.

U prošlom kolu, odigranom prije dvije sedmice, Budućnost je kod kuće poražena od ĆSM Bukurešta, ali upravo ta utakmica daje nadu Bojani Popović da je ekipa na pravom putu.

“Očigledno je da se protiv ĆSM-a vidio napredak u igri. Evidentno je i da Brest igra promjenljivo. To je naša šansa da tamo napravimo čudo. Ako cijeli tim odigra na vrhunskom nivou, imaćemo priliku da zaprijetimo. Idemo hrabro, nemamo čega da se plašimo”, rekla je Bojana Popović.

U sastavu Budućnosti najvjerovatnije do sudske presude neće biti Milene Raičević koja je od strane kluba ponižena i degradirana, odnosno suspendovana i prekomandovana u Rudar (filijalu podgoričkog kluba).

To kao da ne dotiče trenera Budućnosti i selektora Bojanu Popović, koja ne želi da komentariše odluke kluba kada je slučaj Milene Raičević u pitanju.

“Brest igra sa oscilacijama. Imao je pehova tokom sezone, nove igračice još nije u potpunosti uključio u sistem. Međutim, igra dobro u prvenstvu Francuske i kroz te utakmice raste. Neće nam biti lako, u pitanju je iskusna ekipa sa pojedinačnim kvalitetom, a nama je neophodna dobra energija kompletnog tima i da svim u segmentnima igre budemo na maksimumu”, istakla je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve