Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SRBI PONOVO BILI UGROŽENI: Bogdan Bogdanović igao bolestan finale

Selektor Srbije Svetislav Pešić je otkrio na konferenciji za medije da je velikih problema prije utakmice sa Njemačkom imao najbolji igrač i kapiten Bogdan Bogdanović.

Peh za pehom kada je Srbija u pitanju. U finalu Mundobasketa smo ostali su Ognjena Dobrića koji se povrijedio u uvodnim minutima, ali to nije bio kraj problemima.

Selektor Srbije Svetislav Pešić je otkrio na konferenciji za medije da je velikih problema prije utakmice sa Njemačkom imao najbolji igrač i kapiten Bogdan Bogdanović.

Naime, već prije početka utakmice se vidjelo da Bogdanovićnije izgledao kao prethodnih dana. Promašivao je šuteve, odlazio u svlačionicu, ali kada je utakmica počela, nekako je sve palo u zaborav, posebno poslije 13 poena u prvoj dionici i 17 u prvom poluvremenu.

“Za ovakvu utakmicu, bila nam je potrebna veća rotacija. Medicinski tim je učinio sve što je mogao da oporavi igrače, ali bilo je jako teško. Puno pehova nas je pratilo, a u finalu Bogdan Bogdanović se osećao bolesno i bilo je pitanje hoće li igrati večeras. Moram da budem ponosan, ko ne bi bio ponosan. ALeksa je igrao sjajno, 38 sekundi pre kraja imali smo šut za izjednačenje. Ali, to je finale, morate biti u boljoj fizičkoj formi da bi odigrali na vrhunskom nivou”, kazao je nakon poraza u finalu Pešić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
10.09.2023-18:55 18:55

Vele da je balonja zva jalova i reka mu da nikad više nije navija za Srbiju, barem javno…

xxy
10.09.2023-19:05 19:05

Kako god igrali su u finalu Mundobasketa , svaka cast i to je za pohvalu .