Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogavac: Uslovi kod kuće odlični, nema potrebe za odlazak u Ulcinj

Trebalo je da Pljevljaci u Ulcinju nastave treninge do početka proljećne polusezone, ali su odustali od odlaska na crnogorsko primorje. Vremenske prilike na sjeveru idu naruku izabranicima Vuka Bogavca koji će do utakmice sa Titogradom brusiti formu u domaćem ambijentu

Promjena plana Rudara nakon povratka iz Antalije.

Trebalo je da Pljevljaci u Ulcinju nastave treninge do početka proljećne polusezone, ali su odustali od odlaska na crnogorsko primorje.

Vremenske prilike na sjeveru idu naruku izabranicima Vuka Bogavca koji će do utakmice sa Titogradom brusiti formu u domaćem ambijentu.

– Procijenili smo da nema potrebe da idemo bilo gdje. Odgovaraju nam uslovi u Pljevljima i nastojaćemo da to iskoristimo. Imamo ovdje sve što nam je potrebno za dobar rad i već od poneđeljka, nakon dva dana pauze, nastavljamo sa treninzima. Vježbaćemo na Borovici koja je u dobrom stanju, rekao je Bogavac.

Ekipi se priključio napadač Zakarija Suraku, dok je sve manje šansi da se vrati Brazilac Tijago Farija.

– Izuzetno sam zadovoljan urađenim u Turskoj. Iz dana u dan smo rasli na fizičkom planu i uigravanju. Jaki protivnici uticali su na ozbiljnost rada i neki igrači najavili su da će ovo biti njihovo proljeće. Očekujem da nam Suraku donese opciju više u napadu, a danas ćemo znati hoće li Farija biti naš igrač. Kako stvari stoje, sve je manje šansi da se vrati. Ostali su tu. Bilo je lakših povreda, ali sve je to sastavni tio priprema, kazao je Bogavac.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve