Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Blamaža Ronalda na predstavljanju

Portugalac se u jednom trenutku poprilično osramotio. Da li je u pitanju obični gaf ili geografsko neznanje, nije poznato, no umjesto Saudijsku Arabiju, Ronaldo ističe da je došao u Južnu Afriku

Kristijano Ronaldo danas je predstavljen kao novi fudbaler saudijskog Al Nassra, a na konferenciji za medije priredio je gaf koji je vrlo brzo obišao svijet.

Portugalac se u jednom trenutku poprilično osramotio. Da li je u pitanju obični gaf ili geografsko neznanje, nije poznato, no umjesto Saudijsku Arabiju, Ronaldo ističe da je došao u Južnu Afriku.

“Ne mislim da je dolazak u Južnu Afriku kraj karijere za mene, želio sam promjenu. Da budem iskren, ne brinem o tome što ljudi govore”, rekao je Ronaldo u snimku koji je veoma brzo postao viralan.

Naravno, odmah su počela ismijavanja na društvenim mrežama, a neki korisnici Twittera ističu da “Saudijci plaćaju 200 miliona godišnje za Ronalda kako bi on rekao da je uzbuđen igrati u Južnoj Africi.

“Čekajte… Da li Ronaldo misli da se Saudijska Arabija nalazi u Južnoj Africi”, “Od pljeskanja nakon svakog odgovora, čak i nakon nazivanja Saudijske Arabije Južnom Afrikom, do takozvanih novinara koji uzvikuju ‘siuuuu’ na kraju, ova konferencija za medije bila je sramotna”, neki su od zanimljivijih komentara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katarina
04.01.2023-10:34 10:34

Saudi Arabia,Saudi Africa.Moze biti obican lapsus.

Katarina
04.01.2023-10:37 10:37

Moze biti obican lapsus.