Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraž za 1. CFL: Kom u nadoknadi slavio na Zlatici, Bokelj vodi na Starom aerodromu

Kom je bio devetoplasirani u momentu prekida prve lige s 29 bodova, a Titograd osmi s 31. bodom će se boriti za opstanak u elitu, dok su Jezero kao drugoplasirani iz druge lige s 51. bodom i Bokelj s 49 dobili šansu da se plasiraju u veći rang

Epidemija koronavirusa je prekinula sva fudbalska takmičenja i odlučeno je da se večeras odigraju samo baraž mečevi za plasman u Prvu Telekom crnogorsku ligu.

Kom, Foto: Dnevne novine

U prvom meču plej-ofa Kom je ugostio Jezero na Zlatici i slavio je 1:0 golom Nedjeljka Vlahovića u 94. minutu meča. Zlatičani igraju novi baraž nakon što su u prošlom savladali Lovćen ukupnim rezultatom 1:0 i obezbijedili plasman u elitu, dok je Jezero sjajnom sezonom, posebno nakon pauze od epidemije koronavirusa dobila šansu za veći rang.

U drugom meču Titograd je ugostio Bokelj i Kotorani trenutno vode 0:1 na Starom aerodromu, golom Srđana Boškovića u 17. minutu meča. Titograd je prethodnih sezona bio redovan član evropske scene, takođe kao šampion iz sezone 2015/16 igrao je i kvalifikacije za Ligu šampiona, ove sezone se nakon loših rezultata bori za opstanak u elitu, dok Bokelj ima novu šansu za promociju u veći rang ,nakon što je prošle sezone poražen od Rudara ukupnim rezultatom 4:1.

Podsjetimo se, Kom je bio devetoplasirani u momentu prekida prve lige s 29 bodova, a Titograd osmi s 31. bodom će se boriti za opstanak u elitu, dok su Jezero kao drugoplasirani iz druge lige s 51. bodom i Bokelj s 49 dobili šansu da se plasiraju u veći rang.

Grbalj je kao posljednjeplasirani s 22 boda pao u niži rang, dok je Dečić sjajnom sezonom u drugoj ligi s 61. bodom prešao u elitu.

Revanš mečevi su na programu za četiri dana.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve