Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraž: Jezero, uprkos porazu, vjeruje u 1.CFL

Trener Milija Savović bio je pred početak baraža jasan da oba tima iz Druge lige mogu do Prve lige i prvi mečevi definitivno su pokazali da je bio u pravu

Jezero je hrabro stiglo u Podgoricu sa jasnom namjerom da pokuša da izbori elitu.

FK Jezero, Foto: Plavgusinje.me

Trener Milija Savović bio je pred početak baraža jasan da oba tima iz Druge lige mogu do Prve lige i prvi mečevi definitivno su pokazali da je bio u pravu.

“Godinama radim u Drugoj ligi i mislim da je kvalitet sve veći. Uticalo je smanjenje lige sa 12 na 10 i taj kvalitet iz Prve lige prenio se na Drugu ligu. Sada imamo ligu gdje je definitivno dosta kvaliteta. Uz Dečić, koji je bez dileme najjači, tu su Jezero, Bokelj i Jedinstvo, tri tima koja bi se sa dosta prvoligaških timova dobro nosili, a to pokazuje i baraž”, objasnio je Milija Savović, trener Jezera. Plavljani su ostavili dobar utisak, ali su nesrećno ostali bez remija.

“Djelovali smo dobro, imali dvije šanse, bili bliži pobjedi, ali smo na samom kraju primili gol. Šteta, ali bez obzira na to, svakako da vidimo svoju šansu da se domognemo Prve lige. Igramo revanš na svom terenu i svakako da vjerujemo da možemo napraviti veliki uspjeh”, dodao je Savović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve