Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Baloteli u januaru napušta Italiju

"La Gazzetta dello Sport" prenosi da je interes za Balotelija već pokazao Galatasaraj koji je spreman da ga angažuje već u januaru. Interes su pokazali i klubovi iz Kine, ali je Super Mario odmah poručio da ne želi da ide nigdje izvan Evrope

Italijanski napadač Mario Baloteli opet se našao u centru pažnje kada ga je trener Breše Fabio Groso istjerao sa treninga.

Foto: Calciomercato.it

Baloteli se sukobio s jednim od svojih saigrača, a trener Fabio Groso poručio mu je da napusti trening i ode kući. Super Mario je u Brešu došao pred početak ove sezone kao slobodan igrač, ali čini se da se tu neće dugo zadržati.

Italijanski mediji prenose da Baloteli želi napustiti Apenine nakon novih rasističkih uvreda koje je dobio na meču protiv Verone. Baloteli je i predsjedniku kluba Masimu Selinu poručio da želi da ide već u januaru.

“La Gazzetta dello Sport” prenosi da je interes za Balotelija već pokazao Galatasaraj koji je spreman da ga angažuje već u januaru. Interes su pokazali i klubovi iz Kine, ali je Super Mario odmah poručio da ne želi da ide nigdje izvan Evrope.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve