Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Australijski ministri: Za Đokovića ista pravila kao za sve

Da Australijanci nisu spremni da prave nikakve izuzetke potvrdio je i Hant, ministar zdravlja

Ako ne dostavi potvrdu o vakcinaciji protiv korona virusa, Novak Đoković neće biti u prilici da učestvuje na Australijan openu.

To su, nakon premijer Viktorije Danijela Endrjuza, poručili i australijski ministri Aleks Hoke i Grag Hant.

– Nemam posebnu poruku za Đokovića. Imam za sve koji žele da posjete Australiju. Morate da imate potvrdu o primljene dvije doze. Za sve važe apsolutno ista pravila, rekao je Hoke, koji pokriva resor za imigracije.

Da Australijanci nisu spremni da prave nikakve izuzetke potvrdio je i Hant, ministar zdravlja.

– Ne želimo nikoga da plašimo, niti nekome da činimo uslugu. U pitanju je zdravlje cijele nacije. Nije važno da li ste broj jedan u tenisu ili bilo šta drugo. Vakcinišite se i nema nikakvih problema, istakao je Hant.

Australijan open igraće se u Melburnu od 17. do 30. januara 2022. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonimous
20.10.2021-15:46 15:46

Čudi me to od Djokovića. I to obije stvari, da očekuje da ga na zapadu tretiraju kao VIP i da ono što svi moraju, on ne mora. I drugo, još važnije, što on koji uživa u tome što je javna ličnost sada odjednom ne želi da podjeli sa svijetom svoju privatnu odluku. A ako se ispostavi da je njegova privatna odluka da se svrsta uz Nestorovića i ostale antivaksere, na žalost onda ga više ne mogu cijeniti kao intelektualca, već samo kao natprosječnog trkača i udarača loptice reketom.