Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Atletika: Večeras odluka o najbržem na planeti

Amerikanac Fred Kerli je trčao zapanjujućih 9.79 u kvalifikacijama, šta je u stanju noćas da uradi u polufinalu, pa onda u velikom finalu u 4.50 ujutro

Amerikanac Fred Kerli je trčao zapanjujućih 9.79 u kvalifikacijama, šta je u stanju noćas da uradi u polufinalu, pa onda u velikom finalu u 4.50 ujutro?! On i Bromel su htjeli odmah da zaplaše sve, veliki su favoriti, ali kakav je raspored polufinala?

Bromel je u prvom sa šampionom svijeta još iz 2011. Joanom Blejkom i ovim opasnim Japancem Sanijem Braunom.

Kerli je u drugom sa zvaničnim šampionom svijeta Kolmenom i uvijek opasnim osvajačem puno olimpijskih medalja De Grasijem, dok je u trećem olimpijski šampion Italijan Dzejkobs, ponovo sa sada najbržim Jamajčaninom Sejvilom koji ga je jutros dobio, zatim četvrtim Amerikancem Brejsijem koji je isto brz, pa Leslijem Tebogom iz Bocvane koji je jutros postavio juniorski svjetski rekord 9.94, i čak tim Kenijcem Omanjalom koji vrijedi 9.77, stigao pravo iz aviona, noćas će bit svježiji.

Paklena grupa za Džejkobsa jer samo dvojica prolaze u finale po plasmanu, moraće možda i ispod 9.90!

Mnogi i dalje misle da će on progresivno da uđe, pa da ih sve zastraši u finalu. I za Kolmena misle da se skrivao. Ali ovo je preludij mega duela Kerli-Bromel, i osjeća se bomba ispod 9.70 u finalu!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve