Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

AS: Partizan bliži pozivnici u Evroligi od Budućnosti

Za mjesto u Evroligi ostala su još tri mjesta. Sigurno je da će jedno pripasti timu iz VTB ligu, drugo timu iz Njemačke, pored Bajerna koji ima specijalnu pozivnicu, dok se spekuliše da je Partizan trenutno u boljoj poziciji u odnosu na Budućnost Voli

Budućnost Voli bila je finalista ABA lige, ali je Partizan od timova sa prostora bivše Jugoslavije najbliži da dobije pozivnicu za nastup u Evroligi, prenosi španski “As”.

Foto: Cdm.me

Na ovu temu govorio je prvi čovjek Evrolige Đordi Bertomeu.

“Litvanija i Balkan su veoma zanimljiva tržišta za nas. Igrači sa tih prostora imaju ogroman talenat. Moramao ojačati i Njemačku, Francusku, Italiju i Veliku Britaniju”, rekao je Bertomeu koji je ponovo potencirao značaj Evrokupa, kroz koji će timovi u budućnosti ulaziti u Evroligu jer ne želi da napravi zatvoreno takmičenje.

Za mjesto u Evroligi ostala su još tri mjesta. Sigurno je da će jedno pripasti timu iz VTB ligu, drugo timu iz Njemačke, pored Bajerna koji ima specijalnu pozivnicu, dok se spekuliše da je Partizan trenutno u boljoj poziciji u odnosu na Budućnost Voli.

Predsjednik Podgoričana Dragan Bokan nedavno je saopštio da će “plavi” konkurisati za “wild card” i da je na tu temu razgovarao sa predsjednikom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

Partizan je ove sezone eliminisan u polufinalu ABA lige od Crvene zvezde.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve