Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Amerikanac kritikovao Đokovićevu donaciju: Zaradio je preko 100 miliona, a daje 30 hiljada

Srpski teniser je u Fond namijenjen za pomoć nižerangiranih tenisera uplatio 30 hiljada dolara, što je naišlo na kritiku od strane poznatog američkog novinara Bena Rotenberga

Novak Đoković realizovao je ideju da najbolji igrači današnjice novčano pomognu nižerangirane kolege koje je prekid sezone najviše pogodio.

Đoković, Foto: Tanjug

Srpski teniser je u Fond namijenjen za tu svrhu uplatio 30 hiljada dolara, što je naišlo na kritiku od strane poznatog američkog novinara Bena Rotenberga.

“Đokovićev plan bio je ‘Doniram 30.000 dolara’. Ali u karijeri je zaradio više od 100 miliona. Otprilike je to polovina onoga što bi zaradio za poraz u prvom kolu Australijan opena”, rekao je Rotenberg za “Tennis Majors” i nastavio:

“Umjesto toga osvojio je Australijan open, osvojio tri miliona i samo želi da donira 30 hiljada. To je prilično slabo za najbolje igrače. Sistem donacija bi trebalo da bude mnogo bolji”.

Sezona na ATP i WTA turu prekinuta je do 31. jula, ali izvjesno je da će doći do novog prolongiranja…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ozrinić
31.05.2020-13:21 13:21

Gluposti–Đoković je ,navodim primjer,unajmio Italijanskog trenera da po Srbiji/a vjerujem i po CG i rep.Srpskoj/traži talentovane igrače ..da se ruža u trn ne izgubi..tako rade veliki ljudi..Donirao je i milion za respiratore..i ko zna šta još..ON JE NAŠ PONOS I DIKA