Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Zeta sigurna u Radanovićima, bez golova kraj Bistrice

Fudbaleri Zete nijesu dozvolili iznenađenje i savladali su Grbalj u Radanovićima 0:2, golovima Alfonsea Sopoe u 32. i Armina Bošnjaka u 92. minutu meča

Prošla je pauza zbog pojave koronavirusa i u toku je 25. kolo Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Za razliku od prošlog kola gdje se igralo bez publika sada je dozvoljeno do 200 navijača.

Sekulić, Foto: Cg-fudbal.com

Fudbaleri Zete nijesu dozvolili iznenađenje i savladali su Grbalj u Radanovićima 0:2, golovima Alfonsea Sopoe u 32. i Armina Bošnjaka u 92. minutu meča. Novim porazom “trikolori” sve manje imaju šanse za opstanak u eliti budući da su posljednji na tabeli s 18 bodova, dok se Golubovačni bore za Evropu i trenutno imaju dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Iskru koja večeras igra svoj meč protiv Koma.

Sutjeska ponovo nije bila u dobrom raspoloženju i meč protiv Petrovca kraj Bistrice je završen bez golova. Aktuelni šampioni su novim remijem dozvolili lideru Budućnosti da se novim tijumfom večeras dodatno odlijepi na 15 bodova viška u borbi za titulu, dok Petrovac uzima važne bodove u borbi za opstanak.

Rezultati:

GRBALJ – ZETA 0:2 (Sopo 32’, Bošnjak 92’)

SUTJESKA – PETROVAC 0:0

Od 20 časova se igraju preostali dueli gdje će lider Budućnost igrati derbi protiv Titograda na Starom aerodromu, Iskra dočekuje Kom na stadionu braće Velešević, dok će Rudar pod Golubinjom ugostiti Podgoricu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve