Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Vujačić se vratio u Petrovac, pod Malo brdo stiže i Flavio

Podgorički klub i korpulentni napadač rastali su se prijateljski pola godine prije isteka ugovora. Samo što je postao slobodan na tržištu iskusni golgeter dogovorio je povratak u Petrovac

Aeksandar Vujačić napustio je Budućnost.

Podgorički klub i korpulentni napadač rastali su se prijateljski pola godine prije isteka ugovora. Samo što je postao slobodan na tržištu iskusni golgeter dogovorio je povratak u Petrovac.

Plan ”plavih” je da forsiraju igrače iz omladinske škole, a plan 31-godišnjeg centarfora je da igra. To je i bio razlog rastanka.

Rođeni Baranin je dres Budućnosti nosio tokom proljeća u sezoni 2013/14, kao i cijele sezone 2014/15, a drugi mandat mu je trajao od januara 2019. do juna 2021.

– Drugi put je definitivno bilo bolje, aludirao je visoki špic na trofej Kupa 2019, titulu 2020, te duplu krunu 2021.

– Mogla je dupla kruna da bude i sezonu prije, ali nas je zaustavio korona virus. Ali došla je u tek završenoj sezoni i ponosan sam što sam bio dio te generacije, kazao je Vujačić.

Vujačić je za Budućnost u dva navrata upisao 99 nastupa i postigao je 27 golova. Igrao je za Petrovac i Mornar, a inostranu karijeru gradio je na Malti u Balzanu, na Tajlandu je branio boje Pračuapa, dok je u Bjelorusiji bio član Dinamo Bresta.

– Žao mi je što idem jer znam da će ekipa ubuduće da osvaja trofeje i krivo mi je što neću biti dio toga, ali klub ima neke druge ambicije, planira na mojoj poziciji da forsira mlade igrače i ja to poštujem, rekao je Vujačić.

Vujačić je odmah pronašao novi klub u narednoj sezoni predvodiće napad Petrovca u kojem je ostavio trag.

Pod Malo brdo stiže još jedan bivši član Budućnosti riječ je o brazilskom vezisti Flaviju. Trideset četvorogodišnji igrač sredine terena nastupao je za veliki broj ekipa, a u Crnoj Gori je još bio član Lovćena.

Po odlasku iz naše zemlje najviše se zadržao u Indoneziji, a sada će pokušati da pomogne Petrovcu koji ima veće ambicije od grčevite borbe za opstanak kao što je bio slučaj prošle sezone.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve