Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska uz blage oscilacije savladala Titograd kraj Bistrice

Aktuelni šampioni zaostaju za Budućnosti čak 12 bodova koja svoj meč protiv Rudara igra večeras i gotovo izvjesno će titulu prepustiti "plavima", ali šansu za drugu titulu izabranici Peca Rakojevića traže u Kupu gdje su se plasirali u polufinale

Počelo je 28. kolo Prve Telekom crnogorske fudbalske lige i završen je prvi meč.

Nikolić i Ćetković, Foto: Cdm.me

Fudbaleri Sutjeske nastavili su u pobjedničkom duhu i savladali Titograd kraj Bistrice 3:1. Nikšićani su poveli već u osmom minutu preko Milutina Osmajića, da bi Nemanja Nedić nespretnim autogolom u 28. minutu donio izjednačenje. Igrao se 61. minut da bi “romantičari” skrivili penal koji je realizovao Božo Marković, a Dragan Grivić u 76. minutu meča zaključio novi trijumf Sutjeske.

Aktuelni šampioni zaostaju za Budućnosti čak 12 bodova koja svoj meč protiv Rudara igra večeras i gotovo izvjesno će titulu prepustiti “plavima”, ali šansu za drugu titulu izabranici Peca Rakojevića traže u Kupu gdje su se plasirali u polufinale.

Od 20 časova se nastavljaju ostali mečevi gdje će Budućnost gostovati Rudaru pod Golubinjom, Iskra će dočekati Grbalj na stadionu bračće Velešević, Zeta će na Trešnjici ugostiti Kom, a Podgorica će biti domaćin Petrovcu u Lješkopolju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve