Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Camaj spasio Dečić pod Goricom, Sutjesci bod u Petrovcu

U posljednjem meču kola Budućnost je pred svojim navijačima odigrala sa Dečićem 2:2, ali je na liderskoj poziciji i ima meč manje

Odigrane su sve utakmice 10. kola Prve Telekom fudbalske lige Crne Gore. I Budućnost i Sutjeska zabilježile su remije u ovoj rundi takmičenja.

Budućnost, Foto: Pobjeda.me

U posljednjem meču kola Budućnost je pred svojim navijačima odigrala sa Dečićem 2:2, ali je na liderskoj poziciji i ima meč manje.

Povela je Budućnost u 11. minutu kada je pogodio Igor Ćuković, da bi pet minuta kasnije domaćin duplirao prednost preko Ivana Bojovića. Dečič je uspio da smanji vođstvo preko Ilira Camaja u 27. minutu.

U drugom poluvremenu gosti stižu do pogotka i poravnanja na 2:2 u 69. minutu, a opet je strijelac bio Ilir Camaj.

Sutjeska je u Petrovcu odigrala 1:1 sa istoimenim klubom.

Nikšićani su dugo vremena imali gol zaostatka, ali su u drugom dijelu drugog poluvremena uspjeli da anuliraju prednost domaćina.

Petrovac je poveo u 31. minutu odličnim golom Nikole Savovića.

Nikšićani su do poravnanja rezultata došli u 69. minutu kada je pogodio Božo Marković i spasio svoju ekipu kao i mnogo puta do sada.

Nakon ovog remija Sutjeska ima 16 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu, dok je Petrovac posljednji sa samo četiri boda.

U meču odigranom u Pljevljima domaći Rudar poražen je od plavskog Jezera 1:0. Gol vrijedan tri boda za gostujuću ekipu postigao je Ndue Mujeci u 33. minutu.

U meču koji je odigran od 16 sati OFK Titograd je na svom stadionu nadigrao ekipu Podgorice minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Marko Mrvaljević u 64. minutu.

U Danilovgradu Iskra je sa Zetom odigrala bez pogodaka.

Tabela: Budućnost 19, Dečić 18, Podgorica 18, Sutjeska 16, Jezero 14, Iskra 13, Zeta 12, Rudar 9, OFK Titograd 9, Petrovac 4.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve