Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska čuva čelnu poziciju, Budućnost sigurna protiv Podgorice

Nikšićani su poveli već u drugom minutu preko Novice Erakovića, da bi Golubovčani poravnali u 24. minutu preko Đorđa Vukčevića. Igrao se 49. minut da bi Marko Ćetković postigao novi pogodak i donio veoma važnu pobjedu Sutjesci

Počelo je 11. kolo Prve Telekom crnogorske fudbalske lige i odigrana su četiri meča. U novom derbiju kraj Bistrice Sutjeska je bila bolja od Zete 2:1.

Foto: FSCG.me

Nikšićani su poveli već u drugom minutu preko Novice Erakovića, da bi Golubovčani poravnali u 24. minutu preko Đorđa Vukčevića. Igrao se 49. minut da bi Marko Ćetković postigao novi pogodak i donio veoma važnu pobjedu Sutjesci.

Budućnost je bila sigurna pod Goricom i slavila protiv Podgorice 1:0, golom Draška Božovića u 21. minutu meča.

Neizvjesna borba viđena je u derbiju začelja gdje je Grbalj u Radanovićima remizirao protiv Rudara 2:2. Pljevljaci su poveli već u osmom minutu preko Vula Vujačića, ali slavlje je bilo kratkog daha i samo tri minuta kasnije Boban Đorđević poravnava. Igrao se 74. minut da bi Dejan Perović napravio preokret, ali Pljevljaci su smogli snage i  preko Janketića s bijele tačke u 92. minutu izjednačili za konačan rezultat.

Dobar meč viđen je i pod Malim brdom gdje je Petrovac savladao Kom 2:1. Petar Vukčević je sa bijele tačke donio vođstvo “nebesko plavim” u 63. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Sava Gardašević donio izjednačenje “zlatičanima”. Petrovac je bio uporan i u 77. minutu preko Borisa Kopitovića ponovo poveo što se ispostavio kao konačan rezultat i prekid crne serije.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Posljednji meč u kojem će Titograd ugostiti Iskru na Starom aerodromu biće odigran sjutra od 14 časova.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve