Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Iskra čeka sjajnu Podgoricu

Ipak, jedno je sigurno, pomenuti okršaji pobuđuju veliku pažnju naše fudbalske javnosti. Nakon odličnog evropskog izdanja Danilovgrađani su kratku pauzu maksimalno iskoristili na svakodnevnim veoma zahtjevnim treninzima i sa puno samopouzdanja najavljuju još bolja izdanja na oba nacionalna fronta – u šampionatu i Kupu

Iskru večeras (18.00) očekuje prvi od tri prvenstvena derbija i nezahvalno je prognozirati ko je od Podgorice, Sutjeske i Titograda teži protivnik.

Iskra, Foto: Pobjeda.me

Ipak, jedno je sigurno, pomenuti okršaji pobuđuju veliku pažnju naše fudbalske javnosti. Nakon odličnog evropskog izdanja Danilovgrađani su kratku pauzu maksimalno iskoristili na svakodnevnim veoma zahtjevnim treninzima i sa puno samopouzdanja najavljuju još bolja izdanja na oba nacionalna fronta – u šampionatu i Kupu.

“Debi na međunarodnoj sceni već je arhiviran sa svim onim analizama koje će biti itekako neophodne za buduće izazove mimo granica Crne Gore. Sada smo potpuno posvećeni domaćim utakmicama i s obzirom na to da ćemo za sedam dana odmjeriti snage sa tri renomirana protivnika koji takođe pretenduju na najviši plasman mi moramo na pravi način odgovoriti svim obavezama i koliko je moguće uvećati bodovni saldo”, kazao je trener Iskre Aleksandar Nedović.

Podgorica je dobrim rezultatima na početku sezone skrenula pažnju na sebe. Tri utakmice, tri pobjede i gol razlika 7:0, uz činjenicu da je očitana lekcija šampionu ekipi Budućnosti u vidu trijumfa od 4:0, jasno pokazuje da to nije slučajnost, već da su Lješkopoljci dobro ukomponovani i da su napravili tim koji će ove sezone tražiti iskorak više, odnosno mjesto na evropskoj sceni.

Podgorica će večeras pokušati da trijumfalni niz nastavi u Danilovgradu protiv Iskre, koja je nedavno debitovala na evropskoj sceni, pa je svima u taboru najmlađeg prvoligaša jasno da ih čeka težak posao i velika bitka.

“Znamo da je Iskra kvalitetna ekipa, a uz to igramo na njihovom terenu i jasno je da neće biti lako. Cijenimo rivala, jer je to tim u čijim redovima je nekoliko sjajnih pojedinaca, a pokazali su minule sezone snagu kada su tokom cijele godine bili u samom vrhu. Međutim, i mi smo u dobroj formi, pobjednička serija na startu sezone donijela je veliko samopouzdanje, sjajnu atmosferu u ekipi, tako da sam siguran da će nas to sve dodatno pogurati da pružimo još jedno dobro izdanje”, kazao je Jovan Vujović, vezista Podgorice.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve