Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Barani u periodu najveće dominacije primali golove

Mornar je pokazao da ima i dobre i loše strane, ali i protiv lidera dokazao je da želi da igra fudbal, da ima nekoliko sjajnih pojedinaca, pa često djeluje da mu malo nedostaje da bude prilično ozbiljan tim. Baš zbog toga Sutjeska je uz dosta sreće ''preživjela'' prvo poluvrijeme, a Mornar opet pokazao da ima problem sa realizacijom

Mornar je pokazao u dosadašnjem dijelu sezone da se ne plaši, da želi protiv bilo koga da igra fudbal. Barani su hrabro izašli i protiv nezaustavljive Sutjeske, ali Mornar po ko zna koji put ima disbalans između igre i konačnog rezultata.

Barani su igrali sjajno u prvih 45 minuta, od starta krenuli ofanzivno, napadački i odlučno da daju gol, a nikako da se brane i čuvaju ”iks” protiv lidera.

Sutjeska je kao nikad ove sezone bila satjerana u ”ćošak”, bez pravih mogućnosti da odgovori.

Ali u periodu totalne dominacije Barani su po ko zna koji put primili gol – Giljen je spašavao Sutjesku, a onda lansirao kontru, a nakon loše intervencije odbrane Jovović je načeo rivala.

Mornar se ni tada nije predavao, brzo je odgovorio, imao šanse, čak i situaciju Škrijelja, kada su svi na stadionu očekivali da će zbog starta Dreškovića biti dosuđen penal.

Ali iz najveće dominacije, Mornar je greškom Perišića častio Sutjesku za još jedan gol, čime je sve bilo jasno…

– Nijednog trenutka nijesmo razmišljali da treba da se branimo i čuvamo ,,iks“. Tako smo igrali protiv Sutjeske, otvoreno i borbeno, ali po ko zna koji put nam se ponavljaju neke stvari. Ne realizujemo neke šanse, a onda uslijedi kazna i iz prvog udarca primamo gol. Drago mi je da su ljudi zadovoljni utakmicom, jer mislim da su mogli da gledaju otvorenu borbu i zadovoljstvo je što je iz utakmice u utakmicu sve više navijača – istakao je trener Barana Slavoljub Bubanja.

Mornar je pokazao da ima i dobre i loše strane, ali i protiv lidera dokazao je da želi da igra fudbal, da ima nekoliko sjajnih pojedinaca, pa često djeluje da mu malo nedostaje da bude prilično ozbiljan tim. Baš zbog toga Sutjeska je uz dosta sreće ”preživjela” prvo poluvrijeme, a Mornar opet pokazao da ima problem sa realizacijom.

– Sutjeska je dobra ekipa sa nekoliko sjajnih pojedinaca, a uz to ima širok roster, dok je sada dodatno pojačana Vladom Jovović, koji će realno biti prevaga. Žao mi je što smo ponovo jeftino primali golove, nakon sopstvenih grešaka, ali moramo se okrenuti narednim izazovima – nalasio je Bubanja.

Barani su sezonu otvorili pobjedom pod Malim brdom, a za vikend na startu drugog kruga upravo protiv Petrovca nastojaće da ostanu što bolje plasirani i u idealnom raspoloženju odu na pauzu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve