Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Za kopanje tunela sumnjiče automehaničara

Ime automehaničarske radnje, u kojoj radi osumnjičeni

Jedan od osumnjičenih za kopanje tunela ispod Višeg suda u Podgorici, Vladimir Erić, zaposlen je kao automehaničar.

Tragom informacija koje je juče na konferenciji za medije objavio ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, koji je otkrio identitet četiri osobe osumnjičene za kopanje tunela od privatnog stana do depoa Višeg suda, došli smo do informacije da je jedan od osumnjičenih Vladimir Erić zaposlen u automehaničarskoj radnji.

Koristeći otvorene izvore, Portal RTCG je došao do novih fotografija Erića.

Ime automehaničarske radnje, u kojoj radi osumnjičeni poznato je  Portalu RTCG.

Adžić je rekao da je u dosadašnjoj istrazi otkriveno da su u tom krivičnim djelu učestvovali Veljko Marković (32), Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), svi državljani Srbije.

On je na konferenciji za novinare pokazao njihove fotografije i izrazio očekivanje da će uz pomoć Srbije ili zemalja gdje se nalaze brzo biti uhapšeni s obzirom na to da su, kako je kazao, nakon otkrivanja tunela napustili Crnu Goru.

Policija traga za Podgoričankom Kristinom Baćović, zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je krala dokaze iz depoa Višeg suda.

Prema istim informacijama, njoj se prije nekoliko dana izgubio svaki trag, a policija i tužilaštvo utvrđuju da li je zloupotrijebila i svoju majku, koja je upraviteljica sudske pisarnice.

Baćović je identifikovana kao osoba koja je, koristeći falsifikovanu ličnu kartu, iznajmila stan u suterenu iz kog je prokopan tunel do depoa, pišu “Vijesti”.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Stevan
23.09.2023-15:56 15:56

Ovo na slici je Filip Adžić na kraju “tehnikog” mandata, za nekih 10 godina! Hapsite!

COL
23.09.2023-18:28 18:28

Očekuje se Ranjo da ovo nazove takozvanim podzemnim udarom.

cetinje
23.09.2023-19:22 19:22

Kakav je da je,a nikakav je ovaj automehanicar,iopet je bolji na svako cucalo nego posrbica iz sela Djinovici Filip V. Adzic,a i lice se ove dvije :ljudske velicine”piii.