Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić izviždan je sinoć na protestima ispred Skupštine Srbije kojima je pokušao da se priključi. Jeremić je praktično otjeran sa stepeništa ispred Doma narodne skupštine, a primio je i udarac u glavu.

Jeremić je, naime, oko 23 sata došao ispred Skupštine Srbije da se pridruži demonstrantima koji su protestovali zbog najavljenog uvođenja policijskog časa ovog vikenda u Beogradu. Demonstranti su Jeremiću vikali “Odlazi, odlazi!”, a ništa bolje nisu prošli ni drugi politički predstavnici koji su se pojavili na protestima.

Jeremić se, kako prenose beogradski mediji, najprije popeo na stepenice ispred Skupštine, gdje ga je sačekala grupa mladića i rekla mu da tu nije dobrodošao i da siđe.

Kad se spustio na plato, dočekalo ga je nekoliko građana, koji su ga žestoko kritikovali: “Idite među narod, a ne na vrh stepenica! Vodite nas u propast, vi ste i doveli ovoga…” , “Idi u Ameriku”…

Demonstrantni su više puta ponovili da ne žele da u svojim redovima vide bilo kog političara, a u trenutku kada se Jeremić približio vratima skupštine kako bi im pružio podršku, okupljeni su ga praktično otjerali.

https://www.instagram.com/p/CCXrC8vJLdc/?utm_source=ig_web_copy_link

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve