Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Neustavna inicijativa DF-a prazni predizborni marketing

Živković je naveo na Tviteru da u DF-u nijesu uspjeli inicijativom, bez mišljenja Ustavnog suda, da razriješe predsjednika, te da sada pokušavaju da stvaraju političku maglu, iako je, kako kaže, Ustav jasan po tom pitanju

Šef Poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković saopštio je da je ueustavna inicijativa Demokratskog fronta (DF) za izmjene Zakona o predsjedniku prazni predizborni marketing i kontinuitet nastojanja da se diskredituju institucije i parlament pretvori u cirkus.

On je naveo na Tviteru da u DF-u nijesu uspjeli inicijativom, bez mišljenja Ustavnog suda, da razriješe predsjednika, te da sada pokušavaju da stvaraju političku maglu, iako je, kako kaže, Ustav jasan po tom pitanju.

”Providno i jeftino. Možda ovim politikanstvom lideri DF obilježavaju šest godina od pokušaja državnog udara. Očigledno im je ovo doba godine inspirativno za takva činjenja”, poručio je Živković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
drago 1
17.10.2022-15:52 15:52

df je strasan od glagola strasiti. samo jos fali da vicu “ko nije za joanikija taj nije za eu i atlantske integtacije. naivni narod crnogorski, mozes da njim kako oces