Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Cr(k)veni Kmeri prisluškuju

Objavljeni privatni razgovor je nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela - Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. Krivičnog zakonika Crne Gore, saopštio je predsjednik Savjeta Građanske inicijative 21. maj Miodrag Živković

Predsjednik Skupštine i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić je juče na svom sponzorisanom FB profilu objavio audio i video uradak privatnog razgovora između mene i novinarke Tamare Nikčević, nastao prije emisije ”Teleskopija” na RTCG 1. Objavljeni privatni razgovor je nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela – Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. Krivičnog zakonika Crne Gore, saopštio je predsjednik Savjeta Građanske inicijative ‘21. maj’ Miodrag Živković.

Kako Živković dodaje, ovu objavu Alekse Bečića preuzeo je Crnogorski “PINK” medij VIJESTI, objavljujući ga na svom portalu i televiziji.

”Svi zajedno sa njihovim nesrećnikom koji je tajno i nedozvoljeno izvršio prisluškivanje i snimanje izvršili su navedeno krivično djelo. Kada se ovo radi sa jedne od najviših državnih adresa, postaje posebno zabrinjavajuće, jer se naša država po ugledu na susjednu Srbiju namjerno i svjesno pretvara u najprimitivniji rijaliti program u kojem je sve dozvoljeno, pa i ono što je zakonom strogo zabranjeno”, kazao je Živković.

Kako ističe, ne zna i ne interesuje ga da li će nadležni organi, otkriti i procesuirati tajnog snimatelja i prisluškivača, da li će krivično goniti Predsjednika Skupštine i odgovorne u koncernu VIJESTI koji su dijelili zabranjeni i nedozvoljeni sadržaj, ali ga, kako kaže, interesuje da ponovi i doda sve što misli o DEMOKRATAMA, da ne bi imali potrebu više da ga prisluškuju.

”To je stranka nastala kao podmladak SNP-a, koju je sjajni srpski istoričar, Milivoje Bešlin nazvao CR(K)VENI KMERI. To je stranka najprimitivnijih demagoga i populista koja se krije ispod mantija svetosavske srpske crkve. Stranka praznih poruka i floskula bez ikakvog sadržaja koja se izlegla iz Amfilohijevog inkubatora, da bi služila isključivo hegemonističkim ciljevima srpske crkve i srpske politike. To je stranka koja se krije iza građanskih svjetonazora sa kojima nema ništa zajedničko, a sada vidimo da su i stranka podlaca, smutljivaca, bijednih prisluškivača, tajnih snimatelja i podmetača najpodlijih gadosti. To su ljudi koji za lične i stranačke potrebe u Beranama, Pljevljima i Herceg Novom promovišu velikosrpsku politiku, na Cetinju Crnogorsku, u Tuzima Albansku i mogu se kameleonski transformisati u što god požele, zavisno od potrebe. Sve ovo im napisah da više nikada ne bi imali problem i potrebu da me snimaju i prisluškuju, jer sve što o njima mislim privatno, nemam problem da im saopštim i javno.I na kraju, ovim cr(k)venim kmerima koji glumataju borce za pravdu i zakonitost, prilažem član Zakona da ga primijene na samima sebi”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
moja CG
23.05.2021-10:56 10:56

Živkoviću, ono što ste rekli o Demokratama je pogodilo srž. Potpisujem svaku riječ. To su klerikalni srbofilski manipulanti i populisti koji igraju na sve moguće karte da se zadrže na površini na koju su dospjeli sopstvenim laganjem i ubjeđivanjem onih koje su mogli opsjeniti. Na tom putu će se i istopiti kao martovski snijeg jer njihovo janusovsko lice gubi obrazinu kad god nalete na zrak sunca.

Miro
23.05.2021-13:42 13:42

Becic ce okoncati karijeru i biti ce upamcen kao mu kolega iz podgoricke skupstine iz 1918.

Neko tamo
23.05.2021-17:40 17:40

Jedni lažovi ge..ći i ulicari da postanu 2 najjača partija u crnoj gori e po tome se vidi dokle je crna gora dosla

Tihana
23.05.2021-19:56 19:56

Pi koja je to gamad. Jedino je od Bečića, možda, gadniji M Milačić.

Majski
23.05.2021-20:40 20:40

Topese polako kao snijeg

prometej
23.05.2021-21:03 21:03

Uzmi im pare ,tu su najtanji.
Nego U CG trebamo vanredne parlametarne izbore ali nijesam vican kako je zakon regulisao tu oblast.Neki imaju sa odredjenim brojem potpisa moze se parlament naterati na referendum ili direktno izbore.
Dogorilo ,cemu je vakat tome je i vrijeme

Markov rt
24.05.2021-00:06 00:06

A što poštovani Miko preskoči kotorskog kameleončića koji nam je treće jutro vladavine po drugi put među svojim Srbima,naturio dan žalosti za Amfikom.