Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Članovi naše partije, brojni mladi koji joj pristupaju, daju novi impuls i svježu energiju DPS-u

U ovim izazovnim vremenima, kada se naše društvo suočava sa brojnim preprekama, posebno je važno da se kao članovi Demokratske partije socijalista ujedinimo i pokažemo našu snagu i odlučnost, jer to Crnoj Gori danas treba, poručio je kandidat za predsjednika DPS-a Danijel Živković na partijskom skupu u Kotoru.

“Kotor, sa svojim bogatim istorijskim i kulturnim nasljeđem, zaslužuje vlast koja će cijeniti i unaprjeđivati njegove vrijednosti. Nažalost, trenutna vlast Demokrata pokazala je da nije dorasla zadatku. Umjesto da promoviše razvoj i prosperitet grada, svjedoci smo stagnacije i propuštenih prilika”, izjavio je Živković.

Danijel Živković/ Foto: DPS

On je istakao da neće ustuknuti pred preprekama niti se skloniti protivnicima, te da je sada pravo vrijeme da “izađemo na teren i da pobijedimo”.

“Pokazali smo da DPS ostaje lojalan svojim idejama, vrijednostima i viziji evropske Crne Gore, bez obzira da li djelujemo iz vlasti ili iz opozicije. Unutarpartijski izbori su prilika da pokažemo snagu i jedinstvo naše partije. Borim se za DPS sa bilo kog mjesta jer sam ponosan što sam dio ove partije. Oni koji su ostali uz nas su dokaz da ništa ne može uticati na njihovu posvećenost i zahvaljujući njima DPS postoji i biće najjači politički subjekt na narednim izborima”, rekao je Živković.

Tribina u Kotoru/Foto: DPS

On je dodao da na temeljima svega dobrog što je DPS izgradio, od obnove nezavisnosti do liderske pozicije u EU integracijama, radi se na reorganizaciji partije, buđenju nove energije i afirmaciji stručnih i odgovornih, posebno mladih ljudi.

“Vjerujem da DPS sa svojim kadrovima može donijeti novi impuls Kotoru i zato vrlo spremni i optimistični čekamo nastupajuće lokalne izbore u ovom gradu”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve