Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Bez jakog DPS-a nema jake Crne Gore

Naša misija u Demokratskoj partiji socijalista nije samo reforma partije i rušenje trenutne vlade već odgovorno i posvećeno vođenje države, kazao je kandidat za predsjednika DPS-a Danijel Živković na stranačkoj tribini u Tivtu

Naša misija u Demokratskoj partiji socijalista nije samo reforma partije i rušenje trenutne vlade već odgovorno i posvećeno vođenje države, kazao je kandidat za predsjednika DPS-a Danijel Živković na stranačkoj tribini u Tivtu.

“Naš cilj je ozbiljno i promišljeno vođenje ne samo DPS-a, već i naše države. Razumijemo da su reforme neophodne, ali one su samo sredstvo da dođemo do svrhe – stvaranja jake, stabilne i prosperitetne Crne Gore”, naglasio je Živković.

Već smo otpočeli, dodao je on, priprema novih programa koji se fokusiraju na ključne oblasti kao što su obrazovanje, zdravstvo, socijalna i ekonomska politika, bezbjednost.

“Ali, ništa neće biti finalno usvojeno bez konsultacije sa našim članstvom. Želim da zajedno oblikujemo programe koji će najbolje odgovarati potrebama našeg društva. Znam da u DPS-u ima puno znavenih i obrazovanih, ljudi koji su proputovali svijet i vratili se spremni da doprinesu državi, posebno mladih. Oni nam trebaju i njih želimo u našim redovima, među kreatorima našeg programa i politike”, istakao je Živković.

Osvrnuo se na ekonomski razvoj Tivta koji je doživio puni procvat zahvaljujući promišljenoj politici DPS-a koja je privukla ozbiljne strane investitore. Njihov dolazak je kreirao mnoge prilike ne samo za nova radna mjesta unutar njihovih kompanija, već i za razvoj novih crnogorskih biznisa.

“Naša ekonomija treba da počiva na malom i srednjem biznisu i podrška za to je ključna. Želimo diversifikovanu ekonomiju, ali želimo i da biznisi cvjetaju u svim gradovima Crne Gore”, dodao je Živković.

Govoreći o mladima, on je kazao da su programi za mlade i njihov karijerni razvoj od vitalnog značaja za našu budućnost:

“Moramo se posvetiti i programima za mlade bračne parove, posebno one gdje su oba ili jedan partner nezaposleni”.

“Pozivam na zajedništvo jer je to jedini način da se izgradi Crna Gora u kojoj svako ima priliku da uspije”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
19.01.2024-07:55 07:55

Nego šta je sa cigarama, zna li se šta? Jel ide stara ruta?