Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Đurović, krijući se iza odbora, sijala mržnju prema Crnogorcima, sad bi da bude predsjednica Skupštine

''Zasmetale su joj, tada, crnogorske zastave i patriotske pjesme. Zastave i pjesme države čija bi sad predsjednica Skupštine da bude''

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević osvrnuo se na navode izvršnog direktora Građanskog pokreta URA Zorana Mikića, koji je u večerašnjoj emisiji “Slobodna zona” saopštio da je poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Danijela Đurović kandidat za predsjednicu Skupštine Crne Gore.

“Ovako na patriotske auto kolone gleda buduća kandidatkinja (ako je vjerovati URA-inom Zoranu Mikiću) za predsjednicu Skupštine iz redova SNP-a, Danijela Đurović, doskorašnja predsjednica OO SNP Herceg Novi. Zasmetale su joj, tada, crnogorske zastave i patriotske pjesme. Zastave i pjesme države čija bi sad predsjednica Skupštine da bude”, napisao je Zirojević.

Podsjetio je na prethodne navode OO SNP Herceg Novi.

“Drznula se Đurović, istina, u ime odbora, jer hrabrosti da na ovakve bljuvotine stavi potpis očigledno nije imala, da mjeri da li među učesnicima patriotskih kolona ima “C od Crne Gore i Crnogoraca”. Drznula se da, krijući se iza odbora, ustvrdi da među svim tim ljudima, iskrenim patriotama, nema “zere čojstva i junaštva”. I nema takvog kakvo ona traži, složiću se, jer nam kriterijumi nijesu isti. Zabrinuo bih se da je drugačije”, dodao je Zirojević.

Pa ocijenio sljedeće.

“Za nekoga ko je, ne tako davno, ovakvu mržnju prema Crnogorcima sijao, za nekoga ko pripada partiji koja Crnogorce smatra izmišljotinom iz okupirane, fašističke Crne Gore, trebaju da glasaju poslanici u Parlamentu Crne Gore”, naveo je Zirojević.

Kako će ovakvu osobu podržati, poručuje Zirojević, “oni kojima je Đurović ovim saopštenjem poručila da nemaju zeru čojstva i junaštva”?

“Što se mene tiče, prije bih sopstvenu ruku otkinuo, nego tako nešto uradio”, objavio je Zirojević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve