Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Čarapić da pita Eskobara ko je on da nas, umjesto priča o budućnosti, vraća na teme iščlanjenja iz NATO-a i otpriznavanja Kosova

''Nećete, gospodine Eskobar, ovako udarati na našega Dalaj Lamu, makar dok je Vasilija i ostatka pokreta Nova srpska demokratija 2 u Parlamentu! Ne znate vi kakav je Andrija prekaljeni evropejac i ne znate vi da zapadne vrijednosti ne stanuju u Strazburu, Ženevi i Briselu, već u Brčko distriktu, Rogatici i Banjaluci! Naučite već jednom, poluđeste Vasilija, a taman se zagledao u 2078. godinu''

Očekuje se da skupštinski prosvjetitelj Vasilije Čarapić upozori Eskobara da ovakve izjave može davati samo jednom mjesečno, da mu to dođe kao milostinja, jer oni na nivou kluba Pokreta Evropa sad imaju dogovoreno da se protiv vojvode nešto može reći samo jednom u mjesecu, kazao je poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Ko je Gabrijel Eskobar da zaustavlja evropski put Crne Gore koji predvodi šef parlamentarne većine Andrija Mandić?? Ko je Gabrijel Eskobar da nas, umjesto priča o budućnosti, vraća na teme iščlanjenja iz NATO-a, otpriznavanja Kosova i slično?? Zaludu skupštinski prosvjetitelj Čarapić često boravi u USA, ništa Eskobar i Bijela kuća od njega nijesu naučili. Nećete, gospodine Eskobar, ovako udarati na našega Dalaj Lamu, makar dok je Vasilija i ostatka pokreta Nova srpska demokratija 2 u Parlamentu! Ne znate vi kakav je Andrija prekaljeni evropejac i ne znate vi da zapadne vrijednosti ne stanuju u Strazburu, Ženevi i Briselu, već u Brčko distriktu, Rogatici i Banjaluci! Naučite već jednom, poluđeste Vasilija, a taman se zagledao u 2078. godinu”, naveo je on na društvenoj mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
13.03.2024-17:00 17:00

Carapic..je jako..jako primitivan..izlaze neistine i vrijedja kompletni DPS..Ko je on uopste da se ovako idiocki ponasa..?