Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Sluge Vučića u strahu od izbora hoće da destabilizuju Crnu Goru

''DF i URA u likovima Mandića i Abazovića hajdučijom sprovode nasilje nad Ustavom i institucijama Crne Gore''

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na izjavu funkcionerke GP URA Božene Jelušić ocijenila je da “sluge Vučića u strahu od izbora hoće da destabilizuju Crnu Goru”.

Jelušić je ranije danas u osvrtu na  jučerašnje usvajanje izmjena Zakona o predsjedniku, kazala da nije dobro da se izmjenama zakona reaguje na svaku opstrukciju te da “funkcionalan Ustavni sud je prvi korak u rješavanju institucionalnog zastoja na svim nivoima u kojem se Crna Gora nalazi”.

“DF i URA u likovima Mandića i Abazovića hajdučijom sprovode nasilje nad Ustavom i institucijama Crne Gore”, napisala je poslanica SDP-a.

Sluge Vučića, po njenim riječima, u “strahu” od izbora hoće da “destabilizuju” Crnu Goru.

“E, neće se pitati Vučićevi potrčci nego narod na vanrednim parlamentarnim izborima. Narod odlučuje”, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
02.11.2022-18:14 18:14

VELIKA DAMO VUKSANOVIC -STANKOVIC -Nije meni sto su Cetnicke partije -DF-SESELJEVI DEMOKRATE Zle i OCE da uniste sve sto se zove CRNOGORSKO a vjerujte da Zlociniska URA- sve su ovo PREDLOZILI- JELUSIC-ZORONJIC-MAROVIC oni su glavni predlagaci i krivci !! Abazovic nije zadovoljan sa ovim skandalom niti bi on glasao !V jerujte da je veci prijatelj Crnogorcima -Mandic-Knezevic-od ovih DUSMANA -CG-Zoronjic-Jelusic-Marovic-ADZIC !!!!ZAPAMTITE-EVROPA SAD CE IH POLOMITI SVE OVE NEPRIJATELJE CG KAD BUDU IZBORI -NI CENZUS PROCI NECE-NESTACE-CETNICKI DF-SESELJEVI DEMOKRATE I ZLOCINSKA URA -KA LANJSKI SNIJEG-!!!

Tara
02.11.2022-18:27 18:27

Neocetnici su CG..vec uveli na ivici ponora..a vi samo pricate i pricate..a ne da je odbranite..
Srbijanci su drzavu odbranili od Milosevica..a sta mi radimo..samo se okupljamo..i nista drugo..Sinoc je trebalo uci u ovaj uzasni Parlament..mi smo postali fasisticka zemlja..i srbijanska robija..Vi politicari ste krivi…

Uros
02.11.2022-19:49 19:49

Draginja ni sama ne vjeruje u ono sto prica. Traze izbore, a Boga mole da se ne dese. Zadnji lokalni izbori su pokazali gdje ste, a sledeci sve manje i manje dok ne nestanete sa politicke scene.

TV_EU
03.11.2022-16:34 16:34

Tu “ekavicu” ponesi u Srbistan .